Начало » Онлайн семинар за обучение по хотелиерство на Les Roches и Glion

Онлайн семинар за обучение по хотелиерство на Les Roches и Glion

Дата: 03/12/2020 - 04/12/2020
Час: All Day

Категория Уебинар


Les Roches и Glion Institute  – първокласно обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания и Швейцария

Les Roches Marbella и Glion Institute of Higher Education попадат в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мендижмънт и туризъм в света!

На 3 декември, четвъртък, от 18:30 часа ще се проведе онлайн презентация на двете учебни заведения, по време на която ще можете да се запознаете с разнообразието от програми на английски език, възможностите за стипендии и кариерно развитие.

В деня след презентацията – 4 декември, всички заинтересовани кандидати ще имат възможност да проведат индивидуална среща в София с представител на двете учебни заведения. Провеждането на индивидуални срещи ще е възможно и онлайн.

Регистрирай се

 

Кои са Les Roches Marbella и Glion?

Les Roches Marbella e официален университетски клон на Les Roches Швейцария. Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

Институтът Glion разполага с два кампуса в Швейцария (Блуш и Глион) и с модерна учебна база в Лондон.

Освен с отлични академични резултати, колежите се радват на изключителна репутация сред работодателите. Всяка година представители на над 300 от най-популярните брандове  в света посещават кампусите, за да привлекат студентите за стажове и работа, сред тях – Bloomberg, Louis Vuitton, Apple, Accor Hotels, Tesla, Ritz Carlton, Hublot и много други.

Програми на английски език:

В кампусите на Les Roches и на Glion можете да изучавате акредитирани бакалавърски и магистърски специалности, MBA програми и специализации в следните направления:

  • Business Administration in Global Hospitality Management
  • International Hospitality Management
  • Marketing and Management for Luxury Tourism
  • Luxury Management and Guest Experience;
  • Marketing Management for Luxury Tourism;
  • Hospitality Strategy and Digital Transformation;
  • Hospitality, Entrepreneurship and Innovation;
  • Finance, Real Estate and Hotel Development;

Обучението се базира на швейцарския модел “learning by working”  – учене чрез практика което дава възможност на студентите да развият 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество. В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 платени работни практики навсякъде по света!

Стипендии за обучение:

В Les Roches и Glion можете да кандидатствате за стипендия на стойност до 30 % от таксата за обучение. Това важи за всички бакалавърски и магистърски програми. Стипендиите се отпускат на база отличен успех.

***

Допълнителна информация за условията на обучение в Les Roches и Glion ще получите на предстоящите информационни срещи! Участието ви в семинара, както и провеждането на индивидуална консултация, са напълно безплатни, като е необходима предварителна регистрация тук:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.

Да
Не

Бакалавърска програма
Магистърска програма

2021
2022
Друго