Презентация на Les Roches Marbella в София – 11 декември 2019

Дата: 11/12/2019
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


Les Roches Marbellа, Испания е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Roches Швейцария.

На 11 декември от 18:30 в х-л Маринела, София, представители на елитното учебно заведение ще запознаят кандидат-студентите с предимствата на дипломата по хотелски мениджмънт и туризъм и възможностите за обучение на английски език.

Регистрирай се

Les Roches в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, разположен в района Андалусия. Учебното заведение предлага бакалавърски програми и следдипломни квалификации на английски език, акредитирани на университетско ниво от New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

Les Roches Global Hospitality Education попада в ТОП 3 на най-добрите висши училища по хотелиерство в света, а кампусът в Марбея е обявен за номер 1 в Испания от QS World University Rankings 2019 в категорията Hospitality & Leisure Management.

Същата класация отрежда 3-то място на Les Roches за репутация сред работодателите и 10-то място за академични резултати.

Партньори на Les Roches в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, The Ritz-Carlton и др.

Близо 90% от завършилите колежа се реализират успешно в сферата на хотелиерството и туризма.

Les Roches Marbella предлага следните специалности на английски език:

Undergraduate Programs:

  • Diploma in International Hotel Management
  • Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management.

Graduate Programs:

  • Master in International Hotel Management
  • Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
  • Master in Marketing and Management for Luxury Tourism
  • Executive Master in International Hotel Management

Les Roches Marbella провежда и летни курсове за ученици с продължителност една или две седмици, които имат за цел да запознаят кандидатите с основните аспекти на хотелиерството.

Допълнителна информация за условията на обучение в Les Roches Marbella ще получите на 11 декември лично от представител на учебното заведение!

Регистрирайте се безплатно във формата, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.

Бакалавърска програма
Магистърска програма
Летен курс

2020
2021
2022