Изберете страница
Международно образование

Комуникации и ПР на английски език в Италия с IULM University, Milano

Разположен в Милано, икономическата столица на Италия, IULM University е единственият специализиран университет за обучение по комуникации и чужди езици в Италия. Освен магистърски програми и специализации в сферата на медиите и комуникациите, IULM University предлага първата бакалавърска програма на английски език в Италия в областта на корпоративния ПР – Corporate Communication and Public Relations.

Научете повече на 29 ноември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ София, когато ще се проведе презентация с представител на учебното заведение!

РЕГИСТРАЦИЯ

По време на събитието ще бъдат представени програмите на английски и италиански език, условията за кандидатстване и възможностите за стипендии в IULM University. Присъствието е безплатно!

За IULM University:

Вече повече от 50 години, IULM University подготвя кадри в сферата на чуждите езици и комуникации, които имат капацитета да се справят с предизвикателствата на съвременния глобален свят.

IULM отделя особено внимание на новите тенденции и иновации в образованието и има интегриран подход към теория и практика.

Основна цел на учебното заведение е да гарантира успешната реализация на своите възпитаници. В резултат от солидната подготовка и многобройните партньорства на университета с международни компании и институции, 78% от студентите, завършили магистратура в IULM, успяват да се реализират успешно в своята област още през 1-вата година след завършване на обучението.

Класации:

В класацията CENSIS National University Rankings 2022 IULM University заема почетното 1-во място в категорията „Кариерно развитие“. Според Times Higher Education Impact Rankings 2022 университетът попада в ТОП 200 сред най-добрите университети в света.

Програми на английски език:

Освен Corporate Communication and Public Relations на английски език, в IULM University можете да изучавате също:

  • Двугодишни магистратури: Strategic Communication и Hospitality and Tourism Management;
  • Едногодишни магистърски специализации: Communication for International Relations, International Tourism and Hospitality, Global Security and Cooperation, Food Design and Innovation, International Marketing & Sales Communication

Университетът предлага и разнообразие от програми на италиански език в сферата на комуникациите, маркетинга, бранд мениджмънта и туризма.

Още любопитни факти ще научите на 29 ноември от представител на елитната институция.Запазете своето място, като попълните формата за регистрация тук: