Изберете страница

Презентация и творчески семинар на IED в България

Istituto Europeo di Design (IED) е една от най-престижните академии за мода, изкуство и дизайн в Европа. През февруари IED организира творчески семинари в България. Водещ на семинарите ще бъде Джиневра Франки – съосновател на Cono Studio, консултант и лектор с опит в Design Thinking и Startup Innovation в кампуса на IED в Милано. Събитията са безплатни след предварителна регистрация и ще се проведат в София и Варна със следния график:

  • 24 февруари – Варна, хотел „Графит”, 10:30 часа
  • 25 февруари – София, Grand Hotel Millennium Sofia, 11:00 часа

РЕГИСТРАЦИЯ

 

За IED

Академията предлага обучение на английски, италиански и испански език. Програмите са разнообразни и включват специалности като: Моден дизайн, Интериорен дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Автомобилен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн и други. Задължителна част от учебната подготовка е и практиката, която се провежда в редица световноизвестни компании.

По време на събитията на 24 и 25 февруари ще получите информация за академията, програмите на обучение, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Специално за тези от Вас, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведат и творчески семинари на тема Made in Italy Icons.

Участниците ще вдъхнат нов живот на икони на италианския дизайн чрез изследване на иновативни възможности, запазвайки същността на вечните класики. Очакват ги практически упражнения и дискусии, докато представят своите свежи проекти.

Презентациите и творческите семинари на IED са безплатни, с предварителна регистрация ТУК >>