Изберете страница

Презентация и творчески семинар на IED в България

Istituto Europeo di Design (IED) е една от най-престижните академии за мода, изкуство и дизайн в Европа. През март IED организира творчески семинари в България. Водещ на семинарите ще бъде Джовани Отонело – арт директор в Istituto Europeo di Design, консултант и лектор с опит в областта на модата, архитектурата и дизайна. Събитията са безплатни след предварителна регистрация и ще се проведат в София и Варна със следния график:

  • 25 март – Варна, хотел „Графит”, 11:00 часа
  • 26 март – София, Grand Hotel Millenium Sofia, 11:00 часа

РЕГИСТРАЦИЯ

 

За IED

Академията предлага обучение на английски, италиански и испански език. Програмите са разнообразни и включват специалности като: Моден дизайн, Интериорен дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Автомобилен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн и други. Задължителна част от учебната подготовка е и практиката, която се провежда в редица световноизвестни компании.

По време на събитията на 25 и 26 март ще получите информация за академията, програмите на обучение, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Специално за тези от Вас, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведат и творчески семинари на тема Superheroes.

Участниците ще работят в малки групи с италианския подход на преподаване в творческа среда, провокирайки тяхната креативност. Те ще трябва да представят своите индивидуални идеи по теми, свързани с изкуството, модата, дизайна и визуалните комуникации.

Презентациите и творческите семинари на IED са безплатни, с предварителна регистрация ТУК >>