Начало » Онлайн подготвителен курс за прием в Politecnico di Milano с 20% отстъпка

Онлайн подготвителен курс за прием в Politecnico di Milano с 20% отстъпка

Дата: 27/04/2020 - 30/06/2020
Час: All Day

Категория Оферта


Вече е по-лесно от всякога да се подготвите за прием в бакалавърската програма по Архитектура на английски език в Politecnico di Milano!  Запишете се за онлайн подготвителен курс за прием в най-добрия технически университет в Италия до 15 юни и се възползвайте от 20% отстъпка от таксата за обучение!

Регистрирай се

архитектура на английски език

За университета

Politecnico di Milano е най-голямото и престижно учебно заведение в Италия за инженери, архитекти и индустриални дизайнери. За пета поредна година през 2020, е обявен за номер 1 технически университет в Италия от престижната класация QS World University Rankings. Класиран е и сред ТОП 150 на най-добрите университети в света. Сред най-именитите възпитаници на университета са световноизвестният моден дизайнер Джан Франко Фере, изобретателят на хеликоптера Енрико Форланини и основателят на известната италианска компания за автомобилни гуми – Джовани Батиста Пирели.

Politecnico di Milano е едно от малкото държавни учебни заведения в Италия, които предлагат бакалавърска програма по Архитектура на английски език. От 2020 г. на английски стартира и обучение в бакалавърската програма Civil Engineering.

Приемът в бакалавърска програма се осъществява с успешено издържан държавен изпит. За програмите Дизайн, Архитектура и Инженерни науки, той съдържа въпроси от сферите математика, физика, история на изкуството, както и включва такива от обща култура.

Скай Лайнс е официален представител на учебното заведение в България. Освен за магистърски програми, от лятото на 2020 г.  ще предлагаме съдействие и при кандидатстване в бакалавърските програми на Politecnico di Milano! 

За добрата подготовка на бъдещите студенти, адаптиране към формата на изпита и повишаване шансовете за прием, училище Lingua Viva предлага:

Подготвителен курс за прием в Politecnico di Milano

Курсът е подходящ за ученици в 11 и 12 клас, които владеят английски език на добро ниво (минимум  B2).

През лятото на 2020 г. образователният център стартира изцяло онлайн подготвителния курс за прием в бакалавърската програма Architectural Design на английски език. 

Интензивната подготовка Preparation Online Course Architecture in English ще стартира на 6 юли 2020 г.  и ще бъде с продължителност 7 седмици и общо 160 урока по 45 мин.

Училището предлага още онлайн подготвителен курс за прием в програмите Дизайн на италиански език, Медицина на италиански и английски език, както и Инжинерство.

Всяка година курсистите на Lingua Viva отчитат 95% успеваемост на приемните изпити за кандидатстване в избраните от тях учебни заведения.

***

При желание да получите допълнителна информация за онлайн подготвителния курс за бакалавърската програма Архитектура на английски език в Politecnico di Milano, моля попълнете формата, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.