Начало » Don’t delay your future! Обърнете ситуацията в своя полза!

Don’t delay your future! Обърнете ситуацията в своя полза!

Дата: 21/05/2020
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Уебинар


Не отлагайте своето бъдеще, започнете своето образование още сега! Превърнете негативната ситуация около световната пандемия във ваше преимущество. Възползвайте се от възможността да започнете по-рано и на много по-достъпна цена, като стартирате своята бакалавърска програма в Швейцарската образователна група още през месец юли!

 

Швейцарската образователна група инвестира в бъдещето на своята общност, предлагайки преференциални такси за обучение на кандидат-студентите, които имат интерес да се развиват в областта на хотелиерския бизнес, мениджмънт и туризъм. От преференциалните цени ще могат да се възползват кандидатите, които стартират първи семестър през месец юли 2020! Същият ще се проведе ОНЛАЙН! Студентите ще могат да запазят тези преференциални условия не само за първия семестър, а до самия край на бакалавърската програма, която ще продължи през октомври на място в кампусите на колежите в Швейцария.

Преференциалните условия важат за бакалавърските програми на Cesar Ritz Colleges в Bouveret и Hotel Institute Montreux с възможност за специализация в една от следните областите: „Финанси“„Човешки ресурси“ или „Мениджмънт на луксозни стоки“.

Успешно завършилите кандидати получават две дипломи – швейцарска диплома и американска от Washington State University или Northwood University, в зависимост от избраната програма.

Повече за Швейцарската образователна група и преференциалните възможности за обучение ще научите на 21 май от 18:30, когато ще се проведе онлайн семинар с водещ Горан Йорданов – Мениджър „Маркетинг и развитие“ на Swiss Education Group (SEG) за Източна Европа, който освен представител на колежите е и техен възпитаник. Уебинарът ще се проведе на български език!

 За Швейцарската образователна група:

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите попадат в ТОП 20 на най-добрите образователни институции по хотелиерство в света, според QS World University Ranking 2019.

Над 89% от завършилите студенти стават  мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Два пъти годишно SEG организира международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Ritz-Carlton, Marriot,  Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airline, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont и др.

Ако желаете да научите повече за Швейцарската образователна група и да участвате в онлайн семинара на 21 май от 18:30 можете да се регистрирате безплатно, като използвате формата за контакт:

Регистрация

Bookings are closed for this event.