Изберете страница
Home Събития Онлайн семинар за обучение по мода и дизайн на NABA

Онлайн семинар за обучение по мода и дизайн на NABA

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) ви очаква на своя онлайн семинар за обучение по мода и дизайн на 21 февруари от 18:30 часа!
Регистрирайте се за уебинара, за да научите за повече за италианската академия, програмите, които можете да изучавате и проектите, по които работят студентите в NABA!

Ако мечтата ви е да се релизирате в сферата на модата и дизайна, вие можете да станете един от тях! Научете как на предстояия уебинар, като напраивте своята безплатна регистрация на линка по-долу:

РЕГИСТРАЦИЯ!

академия-naba

За NABA

NABA е модерна академия, която поддържа силни връзки с модната и дизайнерската индустрия. С двете си бази в Милано и Рим, тя подготвя висококвалифицирани кадри, които да отговорят на динамичното търсене на пазара на труда. В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и други.

NABA предлага бакалавърски програми на английски и италиански език в следните области: Design, Creative Technologies, Film and Animation, Fashion Design, Graphic Design and Art Direction, Painting and Visual Arts, Set Design

Уастието в семинара е безплтано, ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК!