Начало » Онлайн семинар за обучение по хотелиерство на Les Roches и Glion – 30.06.2020

Онлайн семинар за обучение по хотелиерство на Les Roches и Glion – 30.06.2020

Дата: 04/06/2020 - 30/06/2020
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Онлайн информационна среща


Les Roches Marbella и Glion Institute of Higher Education попадат в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мендижмънт и туризъм в света!

Представител на двете учебни заведения ще направи онлайн презентация за ученици и студенти от България, която ще се проведе на 30 юни от 18:30 ч.

Регистрирай се

Кои са Les Roches Marbella и Glion?

Les Roches Marbella e официален университетски клон на Les Roches Швейцария. Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

Институтът Glion разполага с два кампуса в Швейцария (Блуш и Глион) и с модерна учебна база в Лондон.

Освен с отлични академични резултати, колежите се радват на изключителна репутация сред работодателите. Всяка година представители на над 300 от най-популярните брандове  в света посещават кампусите, за да привлекат студентите за стажове и работа, сред тях – Bloomberg, Louis Vuitton, Apple, Accor Hotels, Tesla, Ritz Carlton, Hublot и много други.

Програми:

В кампсуите на Les Roches и на Glion можете да изучавате акредитирани бакалавърски и магистърски специалности, MBA програми и специализации в следните направления.

  • Business Administration in Global Hospitality Management
  • International Hospitality Management
  • Marketing and Management for Luxury Tourism
  • Luxury Management and Guest Experience;
  • Marketing Management for Luxury Tourism;
  • Hospitality Strategy and Digital Transformation;
  • Hospitality, Entrepreneurship and Innovation;
  • Finance, Real Estate and Hotel Development;

Обучението се базира на швейцарския модел “learning by working”  – учене чрез опит, което дава възможност на студентите да развият 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество.

В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 платени работни практики навсякъде по света!

Стипендии за обучение:

В Les Roches и Glion можете да кандидатствате за стипендия на стойност до 30 % от таксата за обучение. Това важи за всички бакалавърски и магистърски програми. Стипендиите се отпускат на база отличен успех!

Онлайн обучение:

Във връзка със събитията около Covid 19, Les Roches и Glion предлагат възможност за онлайн обучение по време на първия семестър от следването, от която могат да се възползват кандидатите за бакалавърски програми;

Регистрация:

Допълнителна информация за предимствата на дипломата по хотелиерство ще получите лично от представител на Les Roches и Glion на 30 юни от 18:30 ч. 

Участието в онлайн семинара е безплатно. Необходима е предварителна регистрация тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.