Изберете страница

Онлайн обучение по право в Tilburg University

Ексклузивна възможност за онлайн обучение в магистърска програма по право

Tilburg University е европейски лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Той е сред най-предпочитаните университети в Нидерландия и се нарежда на второ място в света за обучение по право (Social Science Research Network 2021).

Times Higher Education World University Rankings 2022 го поставя на първо място в Нидерландия и в ТОП 20 на най-добрите висши учебни заведения по право в света, където застава редом до Stanford University, Cambridge University, Oxford University, Yale University и др.

За втора поредна година, елитната институция предоставя възможност на международните студенти да се обучават в една от от най-атрактивните магистърски програми по право –  LLM in Law and Technology, както в присъствена форма, така и ОНЛАЙН.

Обучението е със старт от февруари 2023 г. и се провежда изцяло на английски език.

Програмата е специално разработена и предназначена за юристи и специалисти, които желаят за кратко време да разширят професионалните си хоризонти и да изградят мрежа от контакти.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ако се интересувате от придобиването на международно призната квалификация в областта на правото, но не желаете да прекъсвате своето професионално развитие в България, запознайте се с магистърската програма Law and Technology – сега с възможност и за изцяло онлайн обучение! 

Едногодишната магистърска програма Law & Technology дава отговори на предизвикателствата, пред които е изправено съвременното технологично общество. Програмата предлага мултидисциплинарен подход, който освен изучаване на право, включва дисциплини в областта на: икономика, психология, етика и технологии. Сред тях попадат:

  • Regulation: Ethics, Acceptance, Legitimacy
  • Capita Selecta Privacy and Data Protection
  • Advanced Topics in Intellectual Property Law

По време на обучението си, студентите разглеждат и казуси от реалната професионалнa практика. Част от лекторите в програмата са международни правни специалисти.

 

Учебни такси

Tilburg University e изцяло акредитиран и финансиран от държавата. По тази причина студентите от ЕС заплащат едни от най-достъпните такси за обучение.  За академичната 2022-23 г. таксите за магистърските програми по Право в Tilburg University са в размер на 2209 евро.

***

За да научите повече за програмата Law & Technology на Tilburg University, както и какви са изискванията и сроковете за кандидатстване за старт на обучението през февруари 2023, свържете се с нас чрез контактната форма по-долу. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви предостави допълнителна информация и съдействие.