Nuova Academia di Belle Arti (NABA) с презентация в София

Дата: 19/11/2018
Час: All Day

Категория


Само месец след участието си в най-голямото изложение за образование в Италия – Study in Italy, NABA отново пристига в София, за да се срещне с теб!

На 19 ноември в София, от 18:30 часа, в х-л Даунтаун, който се намира в непосредствена близост до офиса на Скай Лайнс, ще се проведе информационна среща за желаещите да продължат своето образование в сферите мода, дизайн и комуникации.

Регистрирай се

На тази среща, всички които не успяха да дойдат на Study in Italy, ще имат възможност да се срещнат с представител на академията и да зададат въпросите, които ги вълнуват, ще се запознаят с разликите между различните видове дизайн и ще научат повече за това какви стипендии и отстъпки от таксите за обучение, предлага академията.

За тези от вас, които все още не са чували за NABA, ето малко информация за нея:

  • През последните години академията набира все по-голяма популярност сред българските кандидат-студенти. Една от причините за това са сравнително ниските такси. В NABA таксите за обучение се определят на база финансово състояние на семейството, като повечето от родните студенти заплащат минималната – 6 130 евро на година. Допълнително, тези такси могат да се редуцират с отстъпки за ранно записване или стипендии.
  • Академията предлага следните бакалавърски програми: DesignProduct and Interior Design, Fashion Design, Set Design, Graphic Design, Media Design и New Technologies, като всички се преподават както на италиански, така и на английски език.
  • 89% от завършилите академията се реализират успешно в рамките на една година след завършването си.
  • NABA е разположенa в меката на модата и дизайна – Милано, а през 2019 г. ще отвори чисто нов кампус, и то не къде да е, а във Вечния град – Рим.

Повече научете по време на предстоящата информационна среща в София! Присъствието е безплатно, с предварителна регистрация във формата, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.