Начало » Уебинар: NABA с нов прием през февруари 2021

Уебинар: NABA с нов прием през февруари 2021

Дата: 11/06/2020 - 08/07/2020
Час: All Day

Категория Онлайн информационна среща


Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – една от най-реномираните дизайн академии в Италия, обявява НОВ ФЕВРУАРСКИ ПРИЕМ ЗА АКАДЕМИЧНАТА 2020/21 ГОДИНА! 

За да запознае българските студенти с възможността за стартиране на обучението през февруари 2021, NABA ще проведе ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ, която ще включва презентация на учебното заведение, както и ценни съвети относно изготвянето на креативно портфолио.

Онлайн събитието ще се проведе на 8 юли (сряда) в 18:00 часа.

Регистрирай се

NABA е единствената акредитирана от италианското Министерството на образованието арт академия, която провежда два приема на студенти в рамките на една академичната година – през октомври 2020 и февруари 2021. Така студентите, които завършват своето средно образование през 2020, но са възпрепятствани от международната обстановка или просто искат да отложат своето обучение с няколко месеца, ще могат да кандидатстват за прием в бакалавърска програма, стартираща през февруари 2021 г.

Кандидатите, които не желаят да отлагат обучението си за м. февруари 2021, могат да стартират още през октомври 2020 г., като ще имат възможността да изберат как да вземат първия семесър – изцяло онлайн или под формата на комбинирано обучение – онлайн + присъствено.

 

NABA е една от водещите академии за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия.  Академията разполага с бази в Милано и Рим и предлага 17 бакалавърски и магистърски програми на английски език. Сред най-предпочитаните от българските студенти са програмите: Design – Interior и Product Design, Fashion – Fashion Design и Fashion Styling, Graphic Design, Creative Technologies – 3D Design, Motion Graphics и Game Development, Media Design – Film Making, Creative Advertising.

В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi. Благодарение на практическото обучение, 89% от завършилите студенти се реализират успешно на пазара на труда.

Уебинарът на 8 юли ще представи академията, разнообразието от образователни програми, както и възможността за старт на обучението през февруари 2021 г.

За кандидатите, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведе и лекция на тема Портфолио, след която всички участници ще могат да зададат въпросите, които ги вълнуват.

Участието в онлайн събитието е безплатно, с предварителна регистрация във формата, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

Бакалавърска програма
1-годишна магистърска програма
2-годишна магистърска програма

Fashion Design
Design
Visual Arts
Media Design/Creative Technologies/Set Design
Communication and Graphic Design

Октомври 2020
Февруари 2021
Октомври 2021
2022

Английски
Италиански

Да
Не