Презентация на NABA и Domus Academy в София – 06.06.2019

Дата: 09/05/2019 - 06/06/2019
Час: All Day

Категория Презентация


За втори път тази година представител на Nuova Academia di Belle Arti (NABA) и Domus Academy – две от най-значимите италиански академии за мода и дизайн, пристига в България, за да се срещне с български кандидат-студенти.

Срещата ще се проведе на 6 юни (четвъртък), от 18:30 часа, в артистичното co-working пространство – SOHO София. 

Регистрирай се

Освен възможността да научат повече за двете дизайнерски академии, всички регистрирали се и посетили презентацията, ще бъдат освободени от заплащането на задължителната такса за кандидатстване от 100 евро.

Ако току – що  завършваш гимназия или бакалавър, ако си креативна личност, която мечтае да продължи образованието си в сферата на модата и дизайна, но понякога, улисан в творческия си хаос, забравяш за дати и крайни срокове, то ти напомняме, че кандидат-студентската кампания на двете академии е към своя край. Нещо повече – присъствието ти на настоящата презентация ти дава възможност да кандидатстваш напълно безплатно!

NABA & Domus Academy са част от Galileo Global Education– международна мрежа от академии и университети, с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.

Академиите поддържат тесни връзки с индустрията, в резултат на което 80% от завършилите студенти се реализират успешно след дипломирането си. Партньори на NABA и Domus в програмите за стаж са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др..

По време на презентацията в София ще се запознаете с разнообразието от образователни програми на NABA & Domus, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Присъствието на събитието е безплатно! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.