Начало » Студент за един ден в Kühne Logistics University

Студент за един ден в Kühne Logistics University

Дата: 29/04/2020
Час: All Day

Категория Семинар


Kühne Logistics University (KLU) e частен изследователски университет в Хамбург, Северна Германия, финансиран от Фондация Kühne към една от най-големите логистични компании в света – Kühne + Nagel Group. Учебното заведение предлага широк спектър от курсове и акредитирани  програми в областта на логистиката, транспорта и бизнес мениджмънта, разработени изцяло на английски език.

В класация, публикувана от независимия университетски портал „StudyCheck“, студентите класират Kühne Logistics University (KLU) на първо място в категорията „Любим университет в Германия“ с 4,7 от общо 5 звезди.

Ако сте любопитни да научите повече за учебното заведение и бакалавърските му програми, можете да се включите в инициативата „Студент за един ден“ на 29 април 2020!

Участието в събитието ще ви даде възможност:

  • Да получите изчерпателна информация за програмата „BACHELOR IN BUSINESS ADMINISTRATION“ и условията за кандидатстване;
  • Да влезете във виртуална класна стая и да присъствате на онлайн лекция;
  • Да се свържете със студент от университета и да го разпитате за студентския живот и условията на обучение в KLU;

Участието в “Student for a day”изисква предварителна регистрация. Ако проявявате интерес, попълнете формата за контакт в края на събитието.

За „BACHELOR IN BUSINESS ADMINISTRATION“:

BACHELOR IN BUSINESS ADMINISTRATION дава здрава основа по отношение на всички аспекти на бизнес администрацията . Обучението включва задължителен тримесечен стаж, един семестър обучение в чужбина и разнообразни извънкласни активности. Студентите могат да избират между стандартна и интензивна форма на обучение. Втората дава възможност за придобивaне на допълнителен брой кредити и втори стаж по време на следването.

BACHELOR IN BUSINESS ADMINISTRATION позволява специализация в едно от следните направления, всяко от които със собствен фокус и перспективи за развитие:

  • International Management
  • Sustainable Management
  • Supply chain Management
  • Management Information Systems
Още любопитни факти ще научите на 29 април по време на Student for a Day! Събитието е безплатно! Запазете своето място като попълните формата за контакт:

Регистрация

Bookings are closed for this event.