Уебинар: „Комуникации и ПР на английски език в Италия“

Дата: 24/04/2019
Час: 6:30 pm - 7:30 pm

Категория Уебинар


International University for Languages and Communication (IULM) е един от най-добрите университети за обучение по чужди езици и комуникации в Италия. От тази година той вече предлага бакалавърска програма и на английски език!

BSc Corporate Communication and Public Relations е резултат от дългогодишен опит в обучаването на кадри в сферата на комуникациите.

За да отговори на всички въпроси на заинтересованите кандидат-студенти, IULM организира безплатен уебинар на 24 април от 18:30 часа.

Регистрирайте се за уебинара

Университетът

International University for Languages and Communication (IULM) обучава специалисти в сферата на чуждите езици и комуникации вече повече от 30 години.

От учебната 2019/2020 година, университетът за първи път ще предлага бакалавърска програма на английски език – BSc Corporate Communication and Public Relations.

Освен бакалавърската програма, IULM предлага и едногодишни и двугодишни магистърски програми на английски език – Strategic Communication, Hospitality and Tourism Management, Communication for International Relations, International Communication, Innovation and Entrepreneurship, Game Design, Food Design (with Scuola Politecnica di Design).

Комуникации на английски език в Италия

BSc Corporate Communication & Public Relations се фокусира върху много умения и знания не само в сферите на комуникацията и връзките с обществеността. Обучението включва елементи и от мениджмънт, маркетинг, бизнес право, психология, пазарен анализ, социология и медии. Преподавателите са професори и професионалисти от комуникационни агенции и ПР компании. Материалът се предава на студентите чрез лекции, семинари, решаваане на казуси и специализирани упражнения.

Кариери

Завършилите могат да заемат длъжности като Junior Marketing Manager, Corporate Communications Specialist, Junior Digital Strategist и други.

Програмата по Corporate Communications and Public Relations дава възможност за двойна диплома в партньорство с Dublin Business School.

 

Моля да оставите Вашите контакти, за да се свържем с Вас и да Ви регистрираме за уебинара, посветен на програмите на английски език в IULM. Той ще се проведе на 24 април от 18:30 часа българско време. С наближаване на уебинара, на посочения от Вас имейл адрес ще получите линк за достъп до уебинара.

Регистрация

Bookings are closed for this event.