Начало » Комуникации и ПР на английски език в Италия – онлайн презентация на IULM University, Milano

Комуникации и ПР на английски език в Италия – онлайн презентация на IULM University, Milano

Дата: 10/03/2020 - 11/03/2020
Час: 6:30 pm - 8:30 pm

Категория Презентация


IULM University, Milano е най-добрият университет за обучение по комуникации и чужди езици в Италия. Освен магистърски програми и специализации, отскоро той предлага и бакалавърска програма на английски език – Corporate Communication and Public Relations.

Научете повече за университета, програмите, условията за кандидатстване и възможностите за стипендии на презентациите в София и Варна, които ще се проведат ОНЛАЙН – ЧРЕЗ КОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА с представителите на учебното заведение! Очакваме ви на:

  • 10 март 2020, 18:30 ч., х-л „Маринела“, София
  • 11 март 2020, 18:30 ч., х-л „Графит“, Варна

Регистрирайте се за презентациите

IULM University подготвя кадри в сферата на чуждите езици и комуникации вече повече от 50 години. Университетът е първият в Италия, който въвежда специалността Business Communication and Public Relations още през 1992 г. Оттогава, учебният план се обновява непрекъснато, за да отговори на динамиката на пазара и очакванията на работодателите.

На английски можете да изучавате още:
  • Двугодишни магистратури: Strategic Communication и Hospitality and Tourism Management
  • Едногодишни магистърски специализации: Communication for International Relations, International Communication, International Tourism and Hospitality, Game Design, International Marketing and Sales Communication и Food Design.

IULM University предлага и много програми на италиански език в сферата на комуникациите, маркетинга, бранд мениджмънта и туризма.

Защо IULM University, Milano?

IULM University, Milano разполага с модерен кампус на 10 минути от центъра на Милано – италианската столица на бизнеса, модата и дизайна! Учебното заведение отпуска стипендии за обучение на международни студенти и осигурява възможности за стаж по време на следването!

Заповядайте на 10 и 11 март в София и Варна, за да получите актуална информация за кандидатстването в Италия! На място ще ви очаква екипът на „Скай Лайнс“, а представител на IULM University ще се включи онлайн, за да отговори на всички въпроси, които вълнуват присъстващите в залата. Ако проявявате интерес, попълнете регистрационната форма, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.