Начало » Презентации на Istituto Europeo di Design (IED) в България

Презентации на Istituto Europeo di Design (IED) в България

Дата: 15/02/2020 - 17/02/2020
Час: All Day

Категория Кандидат-студентски изпит


От 15 до 17 февруари един от най-значимите колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа – Istituto Europeo di Design (IED) ще проведе презентации в три българаски града, а именно:

  • София – 15 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 16:30 часа
  • Пловдив – 16 февруари, х-л „Тримонциум“ , 16:30 часа
  • Варна – 17 февруари, х-л „Голдън Тюлип“ 18:30 часа

Регистрирай се

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и с многообразните си образователни програми на английски, италиански и испански език, IED е една от най-реномираните образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа.

Академията предлага разнообразие от образователни програми на английски, италиански и испански език. Сред най-атрактивните специалности се нареждат: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Продуктов дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

Информационните срещи са напълно безплатни. Предварителна регистрация можете да направите в регистрационната форма, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.