» Презентации на Istituto Europeo di Design (IED) в България

Презентации на Istituto Europeo di Design (IED) в България

Дата: 15/02/2020 - 17/02/2020
Час: All Day

Категория Кандидат-студентски изпит


От 15 до 17 февруари един от най-значимите колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа – Istituto Europeo di Design (IED) ще проведе презентации в три българаски града, а именно:

  • София – 15 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 16:30 часа
  • Пловдив – 16 февруари, х-л „Тримонциум“ , 16:30 часа
  • Варна – 17 февруари, х-л „Голдън Тюлип“ 18:30 часа

Регистрирай се

istituto europeo di design

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и с многообразните си образователни програми на английски, италиански и испански език, IED е една от най-реномираните образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа.

Академията предлага разнообразие от образователни програми на английски, италиански и испански език. Сред най-атрактивните специалности се нареждат: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Продуктов дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

Студентите желаещи да стартират своето обучение в IED през есента на 2020 г., ще имат възможност да кандидатстват на място в София и Варна и да научат веднага дали са приети! Кандидат-студентски сесии ще се проведат в деня на презентациите. За повече информация, моля, свържете се със агенция Скай Лайнс.

Информационните срещи са напълно безплатни. Предварителна регистрация можете да направите в регистрационната форма, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

София
Пловдив
Варна

10 клас
11 клас
12 клас

Бакалавърска програма
Магистърска програма

2020
2021

Да
Не