Начало » Eксклузивна магистърска програма на Les Roches, Швейцария. Онлайн среща с представител на учебното заведение!

Eксклузивна магистърска програма на Les Roches, Швейцария. Онлайн среща с представител на учебното заведение!

Дата: 11/03/2020 - 10/04/2020
Час: 12:00 am

Категория Онлайн информационна среща


Светът на хотелиерството отдавана не е такъв, какъвто „живее“ в представите на обществото. От изключително традиционен сектор, той се превръща в гъвкав и високотехнологичен бранш, в който дигиталният маркетинг и новите технологии са в основата на успеха.

Запознайте се с ексклузивната магистърска специалност – Hospitality Strategy and Digital Transformation на Les Rochesедна от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Програмата е без аналог, а българските студенти са едни от първите, които ще имат възможност  да научат подробности за нея лично от проф. Scott Dahl – ръководител на катедрата и един от най-изявените умове в областта на маркетинга и продажбите в хотелиерската индустрия.

Ако желаете да се срещнете ОНЛАЙН с проф. Scott Dahl и да получите консултация по всички въпроси, свързани с програмата и възможностите за обучение в Les Roches Global Hospitalityt Education, попълнете формата за регистрация!

Регистрирай се

За програмата:

Основният фокус на програмата е върху организационната промяна, породена от нарастващите темпове на развитие и приложение на дигиталните технологии в хотелиерския бизнес. Тя е с изразена практическа насоченост и е структурирана така, че да покрива широк спектър от теми, свързани с интеграцията на новите технологии и ефектите върху бизнеса.

Hospitality Strategy and Digital Transformation е с продължителност година и половина и включва 2 семестъра академична подготовка, разделена на модули:

  • Модул 1: Цифрови технологии и иновации в сектора на хотелиерството;
  • Модул 2: Разработване на устойчиви стратегии и бизнес модели;
  • Модул 3: Внедряване на дигитална трансформация в бизнеса;

94% от завършилите Master’s in Hospitality Strategy and Digital Transformation получват поне едно предложениe за работа в деня на дипломирането си.

Scott Dahl е директор на магистърската програма Hospitality Strategy and Digital Transformation на Les Roches Global Hospitality Education в Кранс Монтана, Швейцария. Ветеран с 30-годишен опит  в хотелската индустрия, той е заемал ръководни длъжности в сферата на ревеню мениджмънта (управление на приходите) на хотели като: Interstate Hotels, Sunstone Hotel Properties, Hersha Hospitality Management и Apple Leisure Group – глобален доставчик на услуги в сферата на туризма, който включва 50 луксозни ол инклузив курорти и предлага различни B2B и B2C канали за дистрибуция.

Scott Dahl е завършил университета в Масачузетс със специалност „Мениджмънт на хотелиерството и туризма“. През 2006 г. е признат като един от 25-те най-изявените личности в сферата на продажбите и маркетинга на хотелиерството от HSMAI (Hotel Sales and Marketing Association International). Член е на Съвета за оптимизация на приходите HSMAI – Europe.

За Les Roches Global Hospitality Education:

Les Roches Global Hospitality Education е мрежа от образователни институции, която осигурява първокласно висше образование в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм.

Според последното издание на QS World University Rankings 2020, Les Roches се класира в ТОП 3 на най-добрите институции за висше образование по хотелиерство в света и на второ място в Швейцария!

Ако се интересувате от допълнителна информация и възможност за среща с проф.Scott Dahl онлайн, попълнете формата за контакт. Екипът на „Скай Лайнс“ ще се свърже с Вас!

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години