Начало » 10 % отстъпка за приключенски езиков лагер в Швейцария – лято 2020

10 % отстъпка за приключенски езиков лагер в Швейцария – лято 2020

Дата: 04/03/2020
Час: All Day

Категория Оферта


КАКВО ВИ ОЧАКВА?

ПРИКЛЮЧЕНИЯ сред дивата природа на Алпите! Пеша, на колело, със сал или на кон.

ОБУЧЕНИЕ по английски или немски език в съответствие с индивидуалните цели на ученика; Практика от сутрин до вечер  в условията на разнообразни комуникативни ситуации вътре и вън от класната стая;

ИЗГРАЖДАНЕ НА УВЕРЕНОСТ И САМОЧУВСТВИЕ, благодарение на различни учебни, игрови и творчески дейности;

ОТКРИВАТЕЛСТВО: Открийте какво мислят и чувстват други млади хора, докато се учите и изследвате света заедно. Развийте организаторски умения чрез работа в екип и придобиване на опит в една интернационална общност.

Регистрирайте се за 10% отстъпка:

Регистрирай се

КОГА?

19 юли – 1 август 2020

КЪДЕ?

На 1700 м. надморска височина в базата на HIF Swiss International Boarding School and Sports Academy, разположена в красивото алпийско градче Фтан (Югоизточна Швейцария);

ЕЗИЦИ:

Английски, немски

ВЪЗРАСТ НА УЧАСТНИЦИТЕ:

10-16 г.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

2-седмичен курс с осигурен пълен пансион. Настаняване в двойна стая. 50 урока по английски или немски език. Най-малко 8 екскурзии в Unterengadin – регионът на гр. Фтан, нощувка в швейцарска хижа и разнообразие от приключенски активности, сред които: голф, езда, занимания по изкуства и дизайн, игри на открито и др.

РЕДОВНА ЦЕНА ПРЕДИ ОТСТЪПКА:

CHF 3450

10 % ОТСТЪПКА И КОНСУЛТАЦИЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ:

Научете повече за  тази  прекрасна алпийска дестинация лично от представител на Hochalpines Institut Ftan, с който ще имате възможност да разговаряте на 4 март от 18:00 ч в х-л „Даунтаун“, София! Всички, които се регистрират, ще получат 10 % отстъпка от стандартната пакетна цена. Ако проявявате интерес, моля да попълните регистрационната форма, която следва:

Регистрация

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата, име, фамилия, имейл и телефон.

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

Да;
Не;

Да
Не