Начало » Езикови ваканции в България с до 15% отстъпка!

Езикови ваканции в България с до 15% отстъпка!

Дата: 08/06/2020 - 22/06/2020
Час: All Day

Категория Оферта


Лятото е време за игри и забавление! А какъв по-добър начин детето ви да прекара лятото от езикова ваканция в България? Тя дава възможност на децата да съчетят приключения на море или планина с нови запознанства и знания по английски език.

При записване до 23 юни, имате възможност да се възползвате от отстъпки в размер на до 15% за три езикови ваканции в България! 

Регистрирай се

Обучението се извършва по иновативни методи, а извънкласните дейности се ръководят от ментори и аниматори изцяло на английски език. Това гарантира, че след дългата изолация и онлайн обучение, Вашето дете не само ще придобие по-високо самочувствие при използването на английски език, но и ще има възможност да прекара необходимото му време сред природата и ще създаде нови приятелства!

Предлагаме Ви да разгледате следните три вълнуващи възможности:

Lucky Kids Bansko международен летен лагер, разположен сред прикезикови ваканции българияазните върхове на Пирин (10% отстъпка)

Базата на училището е петзвездният апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, където децата ще се насладят на спокойната обстановка и удобно настаняване в луксозни студиа и апартаменти с 3-4 легла. Обучението е изцяло чуждоезиково и се базира върху най-добрите и доказали се световни практики. Аниматори и учители на децата са опитни и утвърдени преподаватели – всички англоговорящи.

Лагерът е подходящ за деца от 10 до 15 години, напълно начинаещи и напреднали по английски език.

Zenira Camp (Z-camp) – езикова ваканция на море с възможност за участие в музикална банда (5% отстъпка)

Zenira е летен езиков лагер в България изграден по изцяло британски модел. Разположено в природен парк „Странджа“, училището използва за своя база Грийн Парк хотел, на метри от плаж Атлиман (гр. Китен) и живописна гора. Спортните съоръжения включват басейн, волейболно и футболно игрище, както и зона за бойни изкуства.

Лятната езикова ваканция с английски език включва 25 учебни часа седмично интерактивно обучение с преподаватели и аниматори от Англия. Извънкласните занимания, организирани според интересите на децата включват театър, изкуства и занаяти, игри за ума, проекти, заснемане на филм, музика, журналистика и др. Децата могат да избират и сред разнообразие от спортни активности – футбол, волейбол, тенис на корт, плуване и други.

Лагерът за деца от 9 до 15 години, начинаещи и напреднали по английски език.

Camp Golden Gate – първият американски езиков лагер в България (15% отстъпка)

езикови ваканции българия

Camp Golden Gate е разположен в курортен комплекс Камчия, на 25 км от Варна. Лятното училище се провежда в х-л Лонгоз, който разполага с удобни стаи с 3 легла и собствен санитарен възел, плувен басейн с олимпийски размери, фитнес зала, закрита писта и игрища за футбол,  волейбол и баскетбол, парк, концертни зали, киносалон, мини голф игрище, боулинг и други. Обучението по английски език е интерактивно и с участието на технологиите и включва 30 учебни часа седмично. Следобедните часове са отредени за забавление чрез плажни и водни спортове, приложни изкуства, екскурзии и приключения.

Лагерът е походящ за деца от 10 до 18 години, начинаещи и напреднали по английски език.

Езиковите ваканции в България, които агенция „Скай Лайнс“ предлага, са една чудесна алтернатива на ваканциите в чужбина.

Родителите, чийто деца не са пътували самостоятелно извън страната, често предпочитат този тип лятно училище. Основни преимущества на езиковата ваканция в България са:

  • Незавимо в кое кътче на страната са разположени лагерите, те са винаги само на няколко часа път с кола разстояние
  • Нашите партньори винаги са на разположение да съдействат на Вас или Вашето дете, при това, за разлика от колегите ни в чужбина, говорят български език 😊. Така никоя езикова или друга бариера не би могла да помрачи вълнуващото лято на малчуганите.

Своето желание за допълнителна информация относно провеждането, таксите за обучение и възможностите за отстъпка за езикова ваканция в България, можете да заявите във формата, която следва: 

 

Регистрация

Bookings are closed for this event.