10% oтстъпка за лятна езикова ваканция в Швейцария!

Дата: 18/12/2018 - 15/01/2019
Час: All Day

Категория Оферта


Коледа идва, а с нея и добрите новини!

Swiss Education Academy предлага 10 % отстъпка за лятна езикова ваканция с интензивно изучаване на английски, френски или немски език при ранно записване до 15.01.2019 г.

Офертата е валидна за учебните бази на академията в Лейзин и Нюшател и е подходяща за  ученици на възраст между 12 и 20 години.

Регистрирайте се, за да получите повече информация:

Регистрирай се

За академията:

Swiss Education Academy (SEA) е част от Swiss Educational Group (SEG) – доказан лидер в сферата на образованието по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария. SEA има над 30-годишен опит в организирането на летни езикови ваканции за деца и осигурява неповторимо изживяване на своите ученици.

Кампусът на академията в Лейзин е разположен в едноименния планински курорт Лейзин в Алпите, на около 40 мин. път от Монтрьо и Женевското езеро.

Базата на Swiss Education Academy в Нюшател е разположена в центъра на историческия университетски град във френскоезична Швейцария до най-голямото езеро в Швейцария – Neuchâtel.

Програми:

  • Summer Camp с английски, немски или френски език в Лейзин, Швейцария, подходящ за ученици на възраст 12-18 г.
  • Summer Camp с английски език в Нюшател, Швейцария, насочен към ученици на възраст 16 -20 г.

Езиковите курсове по английски, немски и френски, които предлага Swiss Education Academy, обединяват интензивна академична подготовка с разнообразие от 8 вълнуващи пакета с допълнителни занимания като: рафтинг, разходка из вечните глетчери на Швейцарските Алпи, развитие на комуникационните и лидерски умения, въведение в кулинарното изкуство, спорт и забавни игри.

Курсовете стартират през месец юни и се провеждат до края на месец август. Продължителността може да бъде от 1 до 8 седмици.

Опознайте Швейцария, подобрете знанията си по английски, френски или немски език и се насладете на вълнуващи преживявания!

Допълнителна информация за начални дати, такси, условия за настаняване и др. ще получите при запитване чрез попълване на формата за регистрация, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.