Изберете страница
Консултантска фирма за образование в чужбина

Спечели стипендия за Магистърска програма в ТОП академия в Италия

Domus Academy – една от най-добрите дизайнерски академии за следдипломна квалификация в Италия, дава възможност на кандидатите за магистърски програми да спечелят стипендия от 6 000 € до 9 000 € от общата такса за обучение за Academic Master’s Programme и the Double Award Master’s Programme!

Стипендиите важат за магистри, започващи обучение през есента на 2024 година.
Краен срок за изпращане на проектите е 19 януари 2024.

За да научите повече за изискванията за проекта за избраната от Вас магистърска програма, попълнете регистрационна форма.

РЕГИСТРАЦИЯ

За Domus Academy :

Академията е една от водещите учебни заведения в сферата на мода и дизайн в Италия. Създадена е през 1982 год. и е първият международен колеж, предлагащ магистърски програми.

Любопитни факти:

• UI GreenMetric през 2022 добави за първи път академията като един от най-устойчивите университети в света
• Световната класация QS World University Rankings by Subject 2022 поставя Domus Academy като едно от 3-те най-добрите учебни заведения за дизайн в Италия и е сред първите 100 в света в сферата на Art & Design
• според прочване на BVA Doxa 2023 – има 96% Степен на заетост в рамките на 1 година от завършването
• Ежегодно възпитаниците участват и печелят международни конкурси : Wallpaper Magazine Design Awards, AD100, ELLE DECO Awards, Radical Innovation Awards, Compasso D’Oro, Good Design Awards, iF Design Awards, Red Dot Design Awards и много други.
• В момента се обучават 50 националности в Domus Academy и 93% от студенти са международни.

Фокусът на обучение в Domus Academy е да създаде следващо поколение дизайнери, които са се превърнат в лидерите на утрешния ден. Академията активно насърчава младите таланти да използват въображение и креативност, за да създадат промяната. Учебната програма е изградена от модули с академична и практическа подготовка.

Ако искате да продължите обучението си в Domus Academy, като участвате в конкурса за стипендии на академията, попълнете кратката регистрационна форма на този линк. Наш представител ще се свърже с Вас, за да Ви изпрати нужните детайли, за да задействате кандидатурата си.

Успех!