Без такса за кандидатстване в NABA & Domus Academy

Дата: 29/06/2018 - 31/08/2018
Час: All Day

Категория Кандидатстудентска кампания


Току-що завършваш гимназия или бакалавър и искаш да продължиш да се обучаваш в сферата на модата и дизайна?

Ти си креативна личност и като такава, понякога забравяш за дати и крайни срокове, улисан в творческия хаос около теб?

Миланските академии Nuova Academia di Belle Arti (NABA) и Domus Academy разбират това. Нещо повече – те търсят точно хора като теб, за които цифрите са скучно занимание, а креативността –  начин на мислене и живот. И все пак не е необходимо да чакаш септември, за да кандидатстваш в някоя от двете академии. Направи го сега и то напълно безплатно! 

От 1 юли до 31 август имаш възможност да кандидатстваш в бакалавърска или магистърска програма, със старт през октомври-ноември 2018, без да заплащаш задължителната за това такса от 100 евро.

Регистрирай се

Какво е необходимо, за да го направиш ли? Много ентусиазъм и само няколко документа. Ето ги и тях, в най-общ вид:

  • Апликационна форма
    Диплома за завършено образование или академична справка
  • Мотивационно писмо
  • Порфолио
  • Сертификат за владеене на език
  • CV

Двете академии са част от Galileo Global Education– международна мрежа от  академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.

NABA предлага летни курсове, бакалавърски и магистърски програми, както и магистърски специализации, а Domus Academy – едногодишни магистърски специализации.

Скай Лайнс е официален представител на двете академии за България и с радост ще ти съдейства по време на целия кандидат-студентски процес. Регистрирай се във формата по-долу, а ние ще се свържем с теб, за да ти дадем подробна информация относно учебното заведение и желана програма.

Регистрация

Bookings are closed for this event.