Начало » Крайни срокове за кандидатстване в Италия 2020/21

Крайни срокове за кандидатстване в Италия 2020/21

Дата: 23/04/2020 - 01/09/2020
Час: All Day

Категория Кандидатстудентска кампания


„Скай Лайнс” е специализирана агенция за образование в чужбина, консултант и официален представител на редица държавни и частни учебни заведения в Италия! Услугите ни се базират на дългогодишен опит с италианската образователна система и представляват конкретно съдействие по всякакви въпроси, свързани с кандидатстване, прием и записване в институциите, с които си партнираме.

Към днешна дата една от нашите главни цели е да споделяме с кандидат-студентите актуална, проверена и навременна информация за учебната дейност в Италия . С тази цел създадохме страница, която ще обновяваме периодично с информация за това какви са крайните срокове за кандидатстване и възможностите за стипендии в част от университетите, с които сме в постоянен контакт. Екипът ни е на разположение да отговори на всички запитвания и да предостави безплатно съдействие в процеса на кандидатстване, избора на учебно заведение и специалност!

 

Politecnico di Milano

Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери сред техническите университети в Италия, което предлага специално разработени за международните студенти програми на английски език в три основни области – архитектура, дизайн и инженерни науки.

Срокове за кандидатстване в Politecnico di Milanо:

За 2-годишни магистратури (важи за програми във всички области) с начало на обучението от септември 2020 г.

  • 4 кръг – от 23 юни до 2 юли

За 2-годишни магистратури (важи само за инжинерни програми) с начало на обучението от февруари 2021:

  • 1 кръг – от 21 май до 21 юли

Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore е най-големият частен университет в Европа и един от най-добрите в страната за обучение по икономика, бизнес и международни отношения.

Срокове за кандидатстване в Università Cattolica:

 За 1-годишни магистратури на английски език (специализирани/професионални):

  • Програмите са с различен старт на обучение и краен срок за кандидатстване. Можете да се свързвате с нас за актуална информация: info@skylines-bg.com

За бакалавърски и 2-год. магистърски програми на италиански език с начало на обучението от септември 2020:

  • Сроковете за кандидатстване варират в зависимост от програмите и наличните свободни места. Можете да се свързвате с нас за актуална информация: info@skylines-bg.com

 

Ca’ Foscari University of Venice

Основан през 1868, Университетът на Венеция Ca’ Foscari е първото бизнес училище в Италия и второто в Европа. Приблизително 20 000 студенти се обучават в международна среда с новаторски преподавателски методи и силни връзки с пазара на труда.

Срокове за кандидатстване в Ca’ Fscari University of Venice:

Само за бакалавърски програми на италиански език с отворен прием (т.е. без изпит) с начало на обучението от септември/октомври/ноември 2020:

  • 6 кръг – от 11 юли до 20 септември
  • 7 кръг – от 1 октомври до 16 октомври
При нужда от допълнителна информация, моля попълнете формата за обратна връзка.
Екипът на „Скай Лайнс“ ще обработи запитването Ви и ще се свърже с Вас на посочените контакти:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата име, фамилия, и-мейл и телефон.

Бакалавърска (след средно образование)
Магистърска

английски език
италиански език

2020
2021
2022
след 2022

Да
Не