Изберете страница

Онлайн презентация на Universita Cattolica del Sacro Cuore

На 24 март от 18:30 ч. ще се проведе онлайн семинар с представител на Università Cattolica del Sacro Cuore – един от най-реномираните италиански университети за обучение по икономика, бизнес, политология и международни отношения!

РЕГИСТРАЦИЯ!

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) е най-големият частен университет в Европа, с 42 000 студенти и бази в Милано, Рим, Бреша и Пиаченца-Кремона. Елитната школа заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Университетът предлага бакалавърски и магистърски програми и едногодишни специализации на английски и италиански език в различни сфери – икономика, бизнес, медицина, право, социални и хуманитарни науки, и дори агрономия.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват много именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” – Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” – Енрико Матей.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 700. Повечето български студенти заплащат сума, близка до  минималната, а освен това им се предоставя възможност да кандидатстват за пълни и частични стипендии според академичния успех.

На предстоящата презентация ще имате възможност да научите повече за UCSC и да прецените предимствата на учебното заведение.

Напомняме, че присъствието на онлайн събитието е безплатно. Необходима предварителна регистрация ТУК!