Изберете страница

Онлайн презентация на Les Roches Global Hospitality Education с възможност за индивидуална среща с представител на учебното заведение

Les Roches Marbella е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света. Les Roches, заедно с института Glion и кулинарното училище Ecole Ducasse, са част от глобалната мрежа на Sommet Education – световен лидер в подготовката на кадри за хотелската и туристическата индустрия с кампуси на учебните заведения в Швейцария, Франция, Великобритания, Испания и Китай.

Кампусът на Les Roches в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

На 7 април от 18:30 ч. ще се проведе онлайн семинар с представител на учебното заведение, който ще запознае българските кандидат-студенти с предимствата на образователните програми по бизнес, хотелиерство и туризъм.

И не само това – в  рамките на предстоящото събитие ще научите как можете да се включите в предизвикателството „Next Disruptor“ и да спечелите пълна стипендия за обучение по програмата Bachelor’s in Global Hospitality Management в един от кампусите на Les Roches в Швейцария или Испания!

РЕГИСТРАЦИЯ

За Les Roches:

Les Roches Global Hospitality Education попада в ТОП 4 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Последното издание на QS World University Rankings 2021 класира учебното заведение в челната тройка за репутация сред работодателите.

Според статистиката на Les Roches, 94 % от студентите получават поне едно предложение за работа в деня на дипломирането си, а компаниите партньори са световни марки като: Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Bloomberg, Louis Vuitton, Soho House и много други.  

Програми:

В Les Roches Marbella можете да изучавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management с възможност за специализация в сферитe:

  • Hospitality Entrepreneurship
  • Digital Marketing Strategies
  • Resort Development and Management

Обучението се базира на швейцарския модел “learning by working” учене чрез практика, което дава възможност на студентите да развият 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество. В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, с престижни работодатели от световен ранг.

Колежът предлага и следните магистърски специалности, MBA програми и специализации:

  • Master’s in Marketing and Management for Luxury Tourism
  • Master’s in International Hotel Management
  • Postgraduate Diploma in Global Hospitality Management
  • Executive Master’s in International Hotel Management (онлайн курс плюс 6 седмици на обучение на място, за професионалисти с поне 4 години опит, които искат да съчетаят обучението с работата)

Всички магистратури включват поне един стаж и професионална екскурзия до топ туристическа дестинация, с отлични възможности за създаване на контакти и черпене на опит от професионалисти на най-високо ниво.

Всички, които се регистрират за семинара на 7-ми април, ще имат възможност за насрочване на лична консултация в София (8.04), Пловдив (9.04), Варна (10.04) или Бургас (11.04) с представителя на Sommet Education за Централна Европа- Горан Йорданов.

Събитията са безплатни, заявете своето участие ТУК: