Изберете страница

Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес, хотелиерство, кулинарни изкуства и туризъм

Завършили сте своето образование или сте в последна година от своето обучение? Интересувате се от програми в областта на хотелския мениджмънт, туризъм или кулинарни изкуства? Мечтаете за собствен бизнес или кариера в луксозния сектор?

Ако отговорът и на трите въпроса е „Да“, то ви каним да се включите в интерактивните инфо срещи, организирани от едни от най-добрите колежи за подготовка на кадри за топ международни компании– Les Roches Global Education, Glion Institute of Higher Education и Ecole Ducasse. 

Събитието е ексклузивно за България и ще се проведе на 23 октомври (събота), от 13:30 часа, онлайн в платформата ZOOM.

РЕГИСТРАЦИЯ

За колежите:

Les Roches (Швейцария, Испания) и Glion (Швейцария, Англия) са част от Sommet Education – международна образователна група, лидер в обучението по хотелски мениджмънт, бизнес, предприемачество, туризъм и кулинарни изкуства.

Двата колежа предлагат изключително актуални и практически ориентирани бакалавърски, магистърски и MBA програми на английски език. Иновативният и ориентиран към съвременните изисквания на индустрията подход на преподаване, изстрелва Les Roches и Glion Institute of Higher Education директно на челните позиции в световните класации за висше образование. За пореден път през 2021 г. QS World University Ranking нарежда двата колежа в ТОП 3 за репутация сред работодателите, като и в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

В зависимост от избраната програма, студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, с престижни работодатели от световен ранг. Тези стажове им дават възможност да придобият 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество и безценен опит, необходим за успешна реализация. Благодарение на тях, между 94% (Les Roches) и 98% (Glion) от завършващите студенти стартират кариера в областта до година след завършване на обучението си. Част от тях биват наемани и в международни компании като Hilton, Kempinski, Bloomberg, Qatar Airways, Apple, The Ritz Carlton, Tesla, Louis Vuitton, Booking.com и много други.

За успешна кариера е нужно добро образование, а то започва с програмите на английски език, предлагани от Les Roches и Glion Institute.

Ecole Ducasse

От основаването си през 1999 г., Еcole Ducasse e академия, превърнала се в международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. В основата на успеха ѝ е визионерството и енергията на емблематичен френски готвач – Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с „кулинарния Оскар“, а именно – с 3 звезди на Мишлен.

Академията е отворена за кандидати от цял свят, които мечтаят да получат първокласно висше образование и безценно know-how в областта на кулинарията. Ecole Ducasse предлага бакалавърски програми, Сareer changers и Advanced Professional курсове на английски и френски език.

Стипендии

Les Roches и Glion предлагат възможности за стипендии за студенти от България. Тези стипендии се отпускат на база отличен успех, за обучение в бакалавърските и магистърските програми на двата колежа.

Какво да очаквате от събитието на 23 октомври?

Интерактивният информационен семинар ще започне в 13:30 часа с встъпителни думи от представители на Sommet Education. По време на събитието ще можете да се срещнете лично и да разговаряте с представителя на Les Roches, Glion и Ecole Ducasse за Централна Европа – г-н Горан Йорданов, както и с Фабиен Роландин – Director External Relations на Sommet Education. Именно тя ще бъде и водещ на специализиран мастър клас, посветен на изграждането на успешни бизнес модели и лидерски умения.

За да ви споделят любопитни подробности за обучението, практиките и студентския живот, сме подготвили панелна дискусия с випускници от България. За кариерите във веригата и пътя на успеха в този бранш, ще чуете от мениджъра на хотела – Лоран Шодер, който също е възпитаник на Glion Institute of Higher Education.

***

Ако събитието представлява интерес за вас и желаете да научите повече за програмите на двата колежа и кулинарната академия, възможностите за стипендии и кариерно развитие, то сега е моментът да заявите своето участие!

Събитието е напълно безплатно, а всичко което е необходимо, за да се включите в него е да попълните регистрационната форма по-долу.  След успешна регистрация, на своя имейл ще получите повече информация за мастър класа и подробен график.