Изберете страница

Изложение Virtual Study in Italy 2021

Известна със своя стил, античност и архитектура, Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като образователна дестинация. Високите стандарти на обучение и многобройните програми както на италиански, така и на английски език, превръщат страната в притегателен център за хиляди студенти от цял свят!

Ако искате да се потопите в световния център на модата, изкуството, дизайна, архитектурата и инженерните науки, и да научите какви други програми предлагат университетите в Ботуша, не пропускайте изложението Virtual Study in Italy 2021, което ще се проведе на:

  • 16.10 (събота) от 10:30 до 16:30
  • 17.10 (неделя)от 10:30 до 15:30

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ!

Целта на събитието е да даде възможност на българските кандидат-студенти да се свържат с представителите на едни от най-добрите университети и академии в Италия и да направят възможно най-добрия избор по отношение на своето образование зад граница!

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА НА СЪБИТИЕТО!

В рамките на онлайн уикенда, посветен на образованието в Италия, ще имате възможност:

  • да се запознаете с италианската образователна система;
  • да се ориентирате в избора на подходящо учебно заведение и програма;
  • да получите подробна информация, свързана с подготовката на необходимите документи за кандидатстване;
  • да зададете лично своите въпроси на представителите на университетите участници;

Ние от агенция „Скай лайнс“ също ще бъдем на ваше разположение както по време на изложението, така и след него, за да споделим своя дългогодишен опит в работата с тази вълнуваща и привлекателна дестинация за обучение!