Начало » Новини » Елитни колежи по хотелиерство и туризъм с късен прием за български студенти

Елитни колежи по хотелиерство и туризъм с късен прием за български студенти

Ако все още сте на кръстопът и не сте взели решение къде да продължите своето обучение от есента на 2021, заповядайте на консултация за висше образование в сферата на хотелиерството и туризма!

Les Roches (в Испания) и Glion Institute (в Швейцария) са част Sommet Education – световения лидер в подготовката на кадри за хотелската и туристическата индустрия. Двата колежа предлагат изключително атрактивни програми на английски език, а добрата новина е, че приемът на студенти, желаещи да стартират обучението си през септември 2021, все още е отворен!

Ако обучението в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм представлява интерес за вас, запазете час за индивидуална среща с представителя на Sommet Education за Централна Европa – Горан Йорданов. Той ще ви разкаже повече за:

  • Бакалавърските програми, предлагащи възможности за специализация Hospitality Еntrepreneurship, Digital Marketing strategies, Luxury Brand Strategy, International Event Management, Resort development and Management и др.
  • Магистърските програми, изцяло съобразени с предпочитанията и възможностите на студентите. За последно през септември 2021 имате възможност да избирате между изцяло онлайн или комбинирано обучение, което ви позволява да вземете част от класовете на място, а останалите – от комфорта на своя дом. Сред магистърските програми, за които все още можете да кандидатствате са: Hospitality, Entrepreneurship and Innovation, Luxury Management and Guest Experience, Marketing and Management for Luxury Tourism, International Hotel Management и др.

По време на индивидуалните срещи ще се запознаете също с изискванията за кандидатстване, възможностите за късен прием, стажове и стипендии. 

РЕГИСТРАЦИЯ

За колежите

И през 2021 г.  Les Roches Marbella и Glion Institute of Higher Education запазват водещите си позиции в световните класации за висше образование. QS World University Ranking нарежда двата колежа в ТОП 3 за репутация сред работодателите, като и сред ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Обучението в бакалавърските и магистърски програми на Les Riches и Glion се базира на learning by working методологията, благодарение на която студентите придобиват 360-градусово разбиране за за хотелския бизнес и предприемачество. В зависимост от избраната програма, те могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, с престижни работодатели от световен ранг.

**

Искате ли да станете част от вълнуващата общност на Les Roches и Glion Institute?

Не губете ценно време, а стартирайте своето първокласно обучение на английски език още тази есен! Регистрирайте се по-долу и получете графика за индивидуалните срещи с представител на двата колежа, който ще отговори на всички въпроси, които ви вълнуват.