Отстъпки за ранно записване в Istituto Europeo di Design

posted in: Новини | 0

Кандидат-студентската кампания на IED вече е в разгара си, местата се запълват, а ти все още се колебаеш кога да изпратиш документите си?

Ние от „Скай Лайнс“ вярваме в таланта ти и знаем, че си способен да подготвиш портфолио, с което да блеснеш и да спечелиш отстъпка от таксата за обучение за ранно записване в IED! Затова те призоваваме да илезеш от творческия безпорядък, да организираш идеите си и да подадеш документи до 10 април 2019 г. !

Всички кандидати, които преминат успешно през кандидат-студентския процес и се запишат в желаната от тях бакалавърска програма в рамките на този срок, ще могат да се възползват от отстъпка в размер на  15% от таксата за обучение в IED.

Резбери повече за начините за намаляване на таксата за обучение, на предстоящите информационни срещи на IED в България. Регистрирай се безплатно ТУК. 

Институтът предлага бакалавърски програми на английски и италиански език в следните сфери: мода, дизайн и визуални комуникации. Най-атрактивните сред тях са:  Интериорен и Продуктов дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, Анимация, Видео дизайн и Филм мейкинг,  Аудио дизайн.

Отстъпки за ранно записване се предлагат и за летните програми на IED  в Италия и Испания, подходящи за учениците на възраст от 16 до 18 г., които желаят да се докоснат до италианския подход на преподаване!

Офертата включва:

15 % отстъпка за лятна програма в Италия при записване в срок до 24 април 2019

15 % отстъпка за лятна програма в Испания при записване в срок до 28 февруари 2019 г.

Не отлагайте решението да кандидатствате в IED, местата са ограничени!