Начало » Новини » Domus Academy: Конкурс за стипендии с до 60% отстъпка

Domus Academy: Конкурс за стипендии с до 60% отстъпка

Domus Academy обявява конкурс за стипендии в партньорство с водещи брандове, за да открие най-талантливите студенти. Академията е отдадена на мисията да обогатява и трансформира бъдещето на студентите в своите едногодишни специализации. Ежегодно конкурсите за стипендия привличат най-креативните и амбициозни кандидати и им дават възможност да изграждат своето професионално CV още по време на обучението си.

domus стипендии

Конкурсът

За приема през септември 2020 г. академията и партньорите ѝ, сред които Vogue Talents, Coca Cola и Salvatore Ferragamo, ще наградят най-добрите кандидати за всяка от едногодишните специализации, както следва:

  • 60% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 50% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 40% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 20% от таксата за обучение (2 стипендии)

Вижте кои са програмите, за които можете да спечелите стипендия!

Едногодишни специалиазации и техните партньорски компании за стипендиантския конкурс:

За първи път тази година конкурсът за стипендия не изисква предоставянето на креативен проект, а единствено стандартен набор от документи за кандидатстване. Краен срок за участие в конкурса за стипендии на Domus Academy – 3 април 2020. 

Консултантите на агенция Скай Лайнс с радост ще ви съдействат безплатно в процеса по кандидатстване като официален партньор на академията за България.