» » Domus Academy: Конкурс за стипендии до 60% в партньорство с водещи компании

Domus Academy: Конкурс за стипендии до 60% в партньорство с водещи компании

Всяка година Domus Academy обявява конкурс за стипендии в партньорство с водещи брандове, за да открие най-талантливите студенти. Академията е отдадена на мисията да обогатява и трансформира бъдещето на студентите в своите едногодипни специализации. Ежегодно тя отпуска хиляди евро под формата на стипендии, за да направи обучението по мода, дизайн и визуални комуникации достъпно за повече хора и да привлече най-талантливите в своите програми.

Конкурсът

Тази пролет не е изключение! Domus Academy отново обявява конкурс за стипендии, в който си партнира с едни от най-реномираните световни компании като Vogue Talents, Coca Cola и IBM! За всяка от едногодишните специализации по-долу се отпускат стипендии на стойност:

  • 60% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 50% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 40% от таксата за обучение (1 стипендия)
  • 20% от таксата за обучение (2 стипендии)

За да кандидатствате за стипендия, е необходимо първо да изберете желаната от вас специалност от изроениете по-долу, тъй като за всяка едногодишна специализация темата на проекта, който трябва да се подготви, е различна.

Вижте кои са програмите, за които можете да спечелите стипендия!

Едногодишни специалиазации и техните партньорски компании за стипендиантския конкурс:

Освен креативния проект, за да кандидатствате в обявения конкурс за стипендии е необходимо да подготвите и набор от документи. Консултантите на агенция Скай Лайнс с радост ще ви съдействат безплатно в процеса по кандидатстване като официален партньор на Domus Academy за България.