Творчески семинари на Istituto Europeo di Design от 15 до 17 февруари 2019

Живеем в свят на  материални обекти, в който логото играе ключова роля, а брандът е доминант. Всяка търговска марка ни разказва различна история, има своя идентичност и придобива собствено битие!

Как се вместваш ти в този свят на изображения?

От 15 до 17 февруари, в рамките на предстоящия креативен уъркшоп на IED, ще имаш възможност да ни покажеш най-добрата версия на себе си!

Ще очакваме от теб да режисираш и подготвиш свое официално селфи, с което да ни разкажеш кой си и как изглежда твоят свят! В името на това да блеснеш в най-добра светлина, ще имаш пълна свобода на действие – да разрешиш косата си, да добавиш грим, да избереш ракурс, да използваш картинки, текстове и ефекти…Разкажи своята лична история в серия от 3 до 5 кадъра!

В това предизвикателство няма да бъдеш сам, а ще работиш под менторството на Алесандро Бусени – координатор на магистърската програма Graphic Design в IED Милано. Освен преподавател, той е графичен дизайнер и илюстратор, работил за клиенти като EXPO, Edison, Triennale di Milano, Edizioni ZERO, Pirelli, Telecom, MTV, Hearst Magazines, Biennale di Venezia, Vodafone, Red Bull, Comune di Milano and Vasco Rossi.

Творческите семинари ще бъдат с продължителност 2 часа и ще се проведат последователно във Варна, София и Пловдив на следните дати:

  • Варна – 15 февруари, х-л „Графити“, 11:00 и 15:00 ч.
  • София– 16 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/ 14:30 ч.
  • Пловдив – 17 февруари, х-л „Тримонциум“ 14:30 ч.

Участието е безплатно! Ако все още не сте се регистрирали, можете да го направите ТУК!