Изберете страница

Планирате да учите в чужбина, но имате известни притеснения.

Образованието в Швейцария е не само престижно, ценено и качествено, то е и сигурно по отношение на COVID-19! Швейцария е най-сигурната страна в света спрямо опасния вирус. Това гласи статия на Forbes, която се базира на официален доклад от 250 страници, изготвен от „Deep Knowledge“ – консорциум от компании и организации с нестопанска цел, собственост на инвестиционната компания „Deep Knowledge Ventures“, Хонг Конг.

Докладът се основава на 130 количествени и качествени параметри в категориите: карантинна ефективност, мониторинг и откриване, подготвеност на здравната система и ефективност на правителството.

Швейцария и Германия  достигат позиции №1 и №2 в това изследване в резултат от стабилните нива на икономиката им и успешното разхлабване на мерките в борбата с COVID 19.

Ако вирусната заплаха ви притеснява, но образованието за вас е важна крачка към добрата кариера, то освен в Швейцария може да се насочите и към Германия, Австрия, а защо не и Израел.

В ТОП 10 на най-малко застрашените от коронавирус страни в света се нареждат:

1.Швейцария
2. Германия
3. Израел
4. Сингапур
5. Япония
6. Австрия
7. Китай
8. Австралия
9. Нова Зеландия
10. Южна Корея

България попада на 48 място в тази класация.

 

Регионите с най-висок риск в момента са Африка и Южна Америка, както и някои страни от Близкия Изток и Азиатско-Тихоокеанския регион.

Ако се интересувате от висше образование в Швейцария, можете да се обърнете към екипа на „Скай Лайнс“ за безплатни консултация и съдействие в процеса на кандидатстване.

В сферата на бизнеса, хотелиерството и туризма, ние си партнираме с едни от най-известните школи в света. В тях можете да изучавате редица бакалавърски и магистърски специалности, MBA програми и специализации в сферите: хотелски мениджмънт и туризъм, събитиен мениджмънт, кулинарно изкуство, бизнес, маркетинг, предприемачество, мениджмънт на лукзони стоки, дигитална трансформация и др.

За повече информация, можете да се свържете с нас на и-мейл адрес: info@skylines-bg.com /тел.  02 987 99 58