Начало » Новини » Университетът на Венеция със стипендии за български кандидат-студенти!

Университетът на Венеция със стипендии за български кандидат-студенти!

Университетът на Венеция отпуска два вида стипендии за бакалавърски и магистърски програми на база отличен успех. От тях могат да се възползват и българските кандидати!

 

Размер на стипендиите за обучение:

Ca’ Foscari University of Venice отпуска:

  • 90 еднократни стипендии от 5000 евро за академична година 2020/21 на база успех от предходното образование;
  • 100 стипендии във вид на освобождаване от таксата за обучение за академична година 2020/21 на база успех от предходното образование. Стипендията се подновява автоматично за всяка поредна година от обучението при поддържане на определен успех.

През 2019 г. всички кандидат-студенти на „Скай Лайнс“ спечелиха и двете стипендии, издържаха успешно приемните изпити и вече се обучават в 1-ви курс на следните бакалавърски програми: Philosophy, International and Economic Studies / Economia aziendale – Curriculum Economia aziendale / Business Administration – Curriculum Business Administration and Management.

Краен срок за кандидатстване:

Крайният срок за кандидатстване за прием в бакалавърските и магистърските програми на Ca ‘Foscari, както и за получаването на стипендия за обучение е 30 април 2020.

При нужда от допълнителна информация за програми, такси, стипендии и процедури за кандидатстване в Италия, можете да се обърнете към екипа ни на info@skylines-bg.com.