Изберете страница

Едни от най-добрите колежи за обучение по бизнес, хотелски мениджмънт и туризъмGlion и Les Roches, организират ексклузивна бизнес закуска за магистри на 23 октомври от 9:30 до 12:00 часа в луксозния петзвезден хотел Hyatt Regency Sofia.

Събитието е уникална възможност да се срещнете с управителя на хотела и възпитаник на Glion Лоран Шодер, да научите повече за кариерните възможности в сферата на хотелиерството и икономиката на преживяванията, и да се насладите на вкусна закуска.

По време на събитието ще имате възможност да присъствате и на специален мастър клас “A future in the experience economy”, воден от Фабиен Роландин, Director External Relations в Sommet Education. Сесията ще представи някои от последните тенденции в индустрията и ще отвори възприятията ви за нов свят от кариерни перспективи.

Ще научите повече детайли и за първокласните магистърски програми на Glion и Les Roches, студентския живот, кампусите, възможностите за дистанционно обучение, професионален стаж както и процесът по кандидатстване. На въпросите ви ще отговаря Горан Йорданов, регионален директор за централна Европа на Glion, Les Roches и останалите колежи, част от Sommet Education.

Бизнес закуската е присъствена, но с органичен брой места. Събитието е платено, а билетът е на цена от 22 лв. и включва континентална закуска и селекция от безалкохолни напитки и кафе/чай. За да запазите своето място, моля попълнете регистрационната форма на събитието, която ще откриете на официалните страници на Glion или Les Roches.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

За колежите

За пореден път през 2021 г.  Les Roches и Glion Institute of Higher Education запазват водещите си позиции в световните класации за висше образование. QS World University Ranking нарежда двата колежа в ТОП 3 за репутация сред работодателите, като и в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Обучението в бакалавърските и магистърски програми на Les Roches и Glion се базира на learning by working методологията, благодарение на която студентите придобиват 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество.

В зависимост от избраната програма, те могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, с престижни работодатели от световен ранг.

От основаването си през 1999 г., Еcole Ducasse e академия, превърнала се в международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. В основата на успеха ѝ е визионерството и енергията на емблематичен френски готвач – Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с 3 звезди на Мишлен!