Стипендии от 40 % за двустепенна програма „MBA & MSC in International Hospitality Business“ в института Glion, Швейцария

Glion e международен институт в Швейцария, който предлага първокласно висше образование в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм. Той поддържа едни от най-високите стандарти на академична подготовка и се ползва с отлична репутация сред мениджърите на хотелски вериги в цял свят. През 2015 г., на световните награди за хотелиерство в Париж, Glion печели наградата за „най-добро училище по хотелски мениджмънт в света“!

Тази година учебното заведение предоставя възможност на българските студенти да кандидатстват за стипендия в размер на 40% от таксата за обучение при ранни записвания до 31 май 2018 г., в новата  магистърска програма International Hospitality Business.

Тази двустепенна програма, разработена в партньорство с Grenoble Ecole de Management, позволява на студентите да се сдобият с магистърска степен по международен бизнес в хотелиерството и MBA диплома (магистърска степен по бизнес администрация).

Програмата съчетава интензивна практическа подготовка с фокус върху предизвикателствата в съвременния мениджмънт и развитието на ключови компетентности, необходими в управленската и предприемаческа дейност.

Обучението се състои от 1 година академична подготовка и 1 година стаж по специалността. Приемът се осъществява един път годишно – през септември.

Изисквания за прием:

  1. Диплома за завършена бакалавърска степен, независимо от сферата на обучение;
  2. Най-малко 3 години трудов стаж на ключова позиция;
  3. Сертификат за владеене на английски език с резултат:
  •  IELTS 6.5
  • TOEFL: 94
  •  Cambridge Proficiency Exam A, B, C

При нужда от допълнителна информация или съдействие в процеса на кандидатстване, можете да се обърнете към екипа на „Скай Лайнс“ със запитване на имейл адрес: info@skylines-bg.com или на тел:(+359 2) 987 99 58.