Изберете страница

Chocolate and Culture – нова семейна програма на Swiss Education Academy

Освен със спиращите дъха гледки, швейцарските часовници, банките и пословичната си пунктуалност, Швейцария е известна и със своите традиции в кулинарията. Тук се намират едни от най-добрите колежи по ресторантьорство, хотелиерство и туризъм, сред които и колежите от Swiss Education Group. Не случайно, алпийската страна е първенец по брой звездни ресторанти в кулинарния пътеводител на Мишлен, за място в който се борят ресторанти от цяла Европа.

лятна-академия-в-швейцария

Но да си дойдем на думата! Тук сте, защото прочетохте „шоколад“ в заглавието, нали?

Вероятно знаете, че Швейцария е един от най-големите износители на шоколад в света. Невъзможно е да посетите страната без да опитате един от нейните символи. Новата семейна програма на Swiss Education Academy (лятната академия на Swiss Education Group) е създадена, за да гарантира, че вие и вашето семейство не само ще опитате, но и ще се докоснете до най-доброто от това, което ви обещават швейцарските традиции в производството на шоколад! В продължение на три седмици, ще имате възможност да се насладите на вълнуващи гастрономически обиколки на част от най-автентичните кулинарни дестинации в Швейцария!

Лятна академия на Swiss Education Groupлятна-академия-в-швейцария

Всяка седмица е посветена на определена тема, а именно:

Седмица 1: Обиколка на работилници за шоколад и сладкиши

Вие и вашето семейство ще имате възможност да разгледате работилници за шоколад и сладкиши в различни швейцарски градове, където експерти в кулинарното изкуство ще ви споделят своите знания и тайни за приготвянето на сладки изкушения. Планирани са и редица забавни семинари и практически занимания, в рамките на които ще се научите как да създавате вкусни лакомства.

Седмица 2: Език и култура – научете английски докато опознавате Швейцария

Фокусът на тази седмица от лятната академия в Швейцария е поставен върху семейното изучаване на английски език по забавен и увлекателен начин. Освен езиковите часове, ще се насладите на набор от интересни и вълнуващи дейности, специфични за културата и нравите на швейцарското общество.

Седмица 3: Научете тайните на швейцарските гастрономи

Кулминацията на лятната програма на Swiss Education Group ще бъдат гастрономическите обиколки и преживявания за цялото семейство. Небцето ви ще бъде съблазнено от палитра от вкусове и аромати, докато експертите от Swiss Education Group ви разказват повече за хубавото швейцарско сирене и вино.

***

Настаняването по време на 3-седмичното ви приключение в лятната академия в Швейцария ще бъде в малки хотели от семеен тип или в някои от кампусите на Swiss Education Group. В цената на курса са включени настаняване, закуска, обяд и вечеря, както и различните екскурзии и занимания.

Можете да изберете да се запишете само за една или две седмици от общо три, както и да комбинирате някоя от тях със седмица от другата семейна програма – Swiss Grand Tour, изследваща едни от най-емблематичните швейцарски градове, сред които Берн, Цюрих, Лозана и Люцерн.

Обещаваме да ви разкажем повече за нея съвсем скоро, а до тогава сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси относно шоколадовото приключение на Swiss Education Academy!