Изберете страница
Да се избере висше образование в Швейцария не е само въпрос на престиж, но и на всепризнато академично, научно и едновременно с това практически насочено обучение. Страната може да се похвали с много висок процентен брой жители, които имат докторски степени. Това е неоспоримо доказателство колко много наука произтича от висшето образование в Швейцария.
Образованието в Швейцарския университет IHTTI е насочено към развитието на лидерски умения у младежите и разкриването на техния неизползван потенциал. Студентите откриват движещите процеси зад традиционния дизайн и се научават да ги използват към други елементи на мениджмънта. Това е едно уникално съчетание, което разкрива новаторски дух.

Програмите, които се предлагат са:

  • Postgraduate Diploma in International Hotel and Design Management
  • Bachelor of Arts in International Hospitality & Design Management
  • Master of International Business in Hotel and Design Management
IHTTI School of Hotel Management има специално студио за дизайн, където обучаващите се  могат да открият принципите на интериорния дизайн, за да персонализират и трансформират външния вид и усещането на дадено пространство. Те придобиват технически умения чрез изучаване и прилагане на софтуер за проектиране, включително AutoCAD и Adobe Photoshop, съсредоточени върху концепциите за функционалност, устойчивост, пространство и брандиране.
Университетът в Швейцария е първата академична институция извън Обединеното кралство, която е акредитирана от Chartered Society of Designers – международно признатия орган за дизайнерската професия. Това членство изгражда доверието към  завършилите IHTTI и сигнализира на работодателите, клиентите и на пазара като цяло, че те са обучени да работят по най-високите стандарти.

Такси за обучение

Всеизвестен факт е, че в Швейцария стандартът на живот е висок, но висшето образование в страната е достъпно. Предлагат се и различни типове стипендии. Българите имат правото да работят в свободното си време,  което е възможност да се подпомагат през периода на обучението си.

След пет звездно образование идва и пет звездна кариера

Много от възпитаниците на университета в Швейцария  след завършването си започват работа в най-престижните хотели по света. Те споделят, че именно образованието, което са получили, ги е довело дотам. Университетът IHTTI разполага с кариерен отдел, който е в подкрепа на студентите, предоставяйки им актуална информация за стажове в Лондон, Цюрих, Мадрид, Рим, Берлин и още много туристически градове. Голяма част от младежите продължават кариерното си развитие във фирмите, където са провеждали стажовете си.
Висшето учебно заведение в Швейцария предлага и достъп до форум за набиране на кадри. Два пъти в годината в Montreux, Швейцария се събират индустриални лидери от цял свят, които искат да назначат качествен персонал. Това е безспорна възможност за бъдещ просперитет на възпитаниците на колежа.
***
Интересувате се от висше образование в Швейцария, ние сме на среща, за да ви информираме, помогнем и съдействаме при кандидатстване, напълно безплатно. Потърсете ни на телефон: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офисите на агенция „Скай Лайнс“.