Изберете страница
Високо оцененият университет в Швейцария за хотелиерски мениджмънт и дизайн се радва на широк интерес от страна на кандидат-студенти от цял свят.
Образованието, предлагано от IHTTI School of Hotel Management and design, олицетворява комбинацията от швейцарска прецизност в управлението и хотелиерството и креативността по отношение на дизайна. Университетът в Швейцария е малък и по-скоро бутиков, с около 200 студенти от над 50 националности, които се обучават в него. Преподавателите знаят името на всеки студент и се стремят да предложат лично внимание и насоки към всеки младеж, създавайки обвързана и подкрепяща общност.
Университетът разполага с два кампуса, разположени в бивш пет звезден хотел в сърцето на университетския град Нюшател. Сградите предлагат красива, панорамна гледка. По-точно местоположението на висшето учебно заведение в Швейцария е свързано с долината на часовниците, която е център за творчество и иновации и дом на световноизвестни марки като Patek Philippe, Omega, Rolex и Swatch. Това осигурява перфектен фон за обучението в сферата на мениджмънта, насочено към дизайнерското мислене.

Креативност и управление

Университетът IHTTI в Швейцария е перфектното учебно заведение, в което креативни младежи могат да се образоват и да получат първокласно, световно признато образование, като същевременно развиват креативните си умения. Дизайнерките програми са акредитирани от Chartered Society of Designers. А програмите, свързани с хотелиерството,  са в партньорство с водещи хотелиерски компании, включително Andaz и Alessi. Това е голям шанс за студентите завършили този малък, но значим университет в Швейцария, защото още по време на следването си могат да проведат практики и стажове в най-реномираните хотели по света. В бъдеще те могат да са техни работни места за постоянно.
В IHTTI имат иновативна програма, съчетаваща проучвания в управлението на хотелиерството с принципите на хотелския дизайн, лукса и брандинга. Всички бакалавърски и магистърски програми са структурирани така, че студентите да успеят в конкурентния и бързо променящ се свят на управлението и менажирането.
Въпреки, че университетът е във френско говорящия район на Швейцария, обучението е на английски език, което го прави по-достъпно за международни студенти от цял свят, в това число и от България.
Вашето образование в Швейцария, и по-специално в този университет, ще подготви кандидат-студентите за бъдещо кариерно развитие, което е многолико и съчетаващо различни аспекти в областта на хотелиерския бизнес.
Колежът IHTTI в Швейцария е признат за отлични академични постижения в световното класиране на Quacquarelli Symonds (QS) Rankings за 2019 г. QS Rankings е оценила 1100 образователни институции по целия свят и класира бутиковия университет сред най-добрите двайсет висши учебни заведения в света в категорията за хотелиерство и свободно време.
***
Искате да намерите подходящ университет в чужбина, ние ще Ви съдействаме и ще отговорим на всичките ви въпроси. Консултирайте се с нас на телефон: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офиса на агенция „Скай Лайнс“ на адрес: София, ул. „Шести септември“ 44.