Изберете страница
Университетът Radboud Unversity в Холандия, осъзнава, че днес времето е безценен ресурс. Ето защо предлага онлайн дни на отворените врати. От комфорта на дома си всеки кандидат-студент може да придобие по-пълна представа за този модерен и иновативен университет. А консултантска агенция за средно и висше образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще ви помогне в процедурите по кандидатстване напълно безплатно.
Университетът Radboud Unversity в Холандия, получил световно признание за изследователска дейност, организира дни на онлайн отворените врати. Това събитие е специално разработено за всички кандидат-студенти, които се интересуват от програмите, студентския живот или други практически условия за кандидатстване и настаняване.

Кога

Младежите, които искат да завършат висше образование в Холандия в един от най-прогресивно издигащите се в световните класации за висши учебни заведения университет, са добре дошли да се присъединят към виртуалния ден на отворените врати на 3 декември 2019 г. от 11:00 до 16:30 часа българско време.
По време на виртуалния ден на отворените врати в Radboud Unversity кандидат-студентите могат да присъстват на уебинари на живо, на които ще се дискутират учебните програми в университета. Могат да разговарят с настоящи студенти или да направят обиколка в един от най-модерните кампуси сред университетите в Холандия.
Бъдещите студенти на университета в Холандия могат да научат повече за последващи стъпки в процеса на приемане и как висшето учебно заведение помага на новодошлите студенти, за да се настанят и да заживеят удобно в прекрасния град Наймеген. Radboud Unversity предлага седмица за ориентиране на своите международни възпитаници, за да могат да опознаят своите колеги, кампуса и града, в който ще учат.

Дори денят или часът да не е удобен, гъвкавото мислене на мениджърския персонал на университета в Холандия има решение.

Заинтересуваните могат да гледат отново презентациите  в петък – 13 декември от 19:00 часа българско време. Като алтернатива кандидат-студентите могат да се свържат с представители на холандския университет чрез електронна поща или WhatsApp за въпроси и информация.

Програма

  • Виртуалният ден дава възможност на международните студенти да се свържат със студенти и персонал, да научат повече за програмите водени на английски език за бакалавърска и магистърска степени и да следят онлайн информационни сесии на живо.
  • Кандидат-студентите могат да се присъединят към чат с настоящи студенти и персонал;
  • Да направят виртуална обиколка;
  • Да получат информация за студентския живот в Неймеген;
  • Да получат отговор на практически въпроси свързани с работа, умения за учене и възможности за кариера.

Свържете се с представителите на агенция „Скай Лайнс“ за повече информация и въпроси на телефон: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офисите на консултанската агенция.