Изберете страница

Уебинар: Развийте кулинарната си страст с програмите за обучение на Ecole Ducassse!

На 15 декември от 18:30 часа френската кулинарна академия Ecole Ducasse организира уебинар за всички, които мечтаят да получат първокласно висше образование и безценно know-how в областта на кулинарията!

РЕГИСТРАЦИЯ

Присъединете се към предстоящия уебинар на Ecole Ducasse, за да научите повече за различните кулинарни и сладкарски програми на академията. Поемете по пътя към създаването на кулинарни шедьоври и станете част от един от най-креативните и бързо развиващи се бизнеси в света!

По време на онлайн семинара на 15 декември ще научите повече за курсовете, предлагани в двата френски кампуса на École Ducasse. Ще имате възможност да зададете своите въпроси и да направите виртуална обиколка на академията с някой от нейните студенти.

Участието в специализирания уебинар на Ecole Ducasse е безплатно, с предварителна регистрация.

За учебното заведение

Кулинарната академия Еcole Ducasse е международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. Нейн основател е емблематичен френски готвач Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с най-високото и престижно отличие в областта – с 3 звезди на Мишлен.

„I have always endeavored to pass on my vision of culinary and pastry arts. I share my know-how with all young people craving for learning, career-changers and professionals willing to strengthen their skills, with a single motto in mind: excellence in practice.“ (Alain Ducasse)

Ecole Ducasse предлага следните програми на английски и френски език:

Освен програмите, по време на уебинара на Ecole Ducasse на 15 декември, ще бъдат представени и двата кампуса на Ecole Ducasse във Франция. Кампусът в Париж се намира в свръхмодерна база, само на 10 км от Айфеловата кула  Вторият кампус – École Nationale Supérieure de Pâtisserie се намира в Yssingeaux, във френския регион Haute-Loire, и е разположен във внушителното шато Montbarnier.

 

Ако желаете да научите повече за учебното заведение, регистрирайте за предстоящия уебинар на Ecole Ducasse или се свържете с нас на marketing@skylines-bg.com.