Начало » Новини » Удължен срок за кандидатстване в University of Twente!

Удължен срок за кандидатстване в University of Twente!

University of Twente е един от водещите университети в Нидерландия. Twente е обявен за най-добър технически университет в Холандия от Keuzegids Universiteitenи запазва мястото си в топ 200 на най-добрите университети в света в класацията на Times Higher Education!

Удължен срок за кандидатстване в University of Twente!

Кандидатстването за бакалавърски и магистърски програми със старт на обучение от септември 2020, официално се удължава до 1 юли, вместо първоначалната крайна дата: 1 май!

*Изключение правят следните 2 бакалавърски програми, за които крайният срок вече изтече: Psychology и  Technical Medicine.

Изисквания за езиков сертификат за кандидатстване в университета в Холандия:

University of Twente предлага на своите кандидати, които към момента не разполагат с английски езиков сертификат и нямат възможност да се явят предвид обстановката, да положат онлайн изпита TOEFL iBT Special Home Edition.

Така всеки, който кандидатства за избраната от него програма и отговаря на всички останали изисквания за прием, с изключение на наличен езиков сертификат, ще получи покана от University of Twente да премине онлайн тестване на езиковото ниво от уюта на своя дом.

University of Twente предлага обучение на английски език в следните области:

  • Инженерни технологии;
  • Електронно инженерство, Математика и Компютърни науки;
  • Наука и технологии;
  • Мениджмънт, Поведенчески и Социални Науки;
  • Гео-информационни науки и Изследване на Земята;

Всички предлагани от университета програми на английски език, можете да разгледате ТУК.

Скай Лайнс е официален представител на University of Twente в България и съдейства напълно безплатно при кандидатстване в учебното заведение.

Повече информация за партниращите ни университети в Нидерландия (Research and Applied Sciences) можете да намерите ТУК. 

При възникнали въпроси относно процедури и срокове за кандидатстване, не се колебайте да се свържете с нас на info@skylines-bg.com или на 02/ 987 99 58.