Изберете страница

Ако се интересувате от обучение в областта на хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, няма как да сте пропуснали да се запознаете с Les Roches.

Учебното заведение е част от Sommet Education – световен лидер в подготовката на кадри за хотелската и туристическата индустрия. Образователната група разполага с колежи в Испания, Швейцария и Великобритания, а тези от вас, които мечтаят за по-далечни ширини, могат да открият такъв дори в Китай.

Днес сме избрали да ви разкажем за кампусът на Les Roches в Испания, а именно в Марбея!

Марбея е луксозен курорт, разположен на брега на Средиземно море. Известен е с това, че е любима дестинация на известни личности и заможни туристи от цял свят.  И как иначе! Курортът е изпълнен със скъпи бутици, луксозни хотели, изискани ресторанти и заведения, които могат да задоволят и най-високите очаквания за 100% луксозно изживяване. Градът е истинска жива класна стая по хотелиерство и туризъм!

Всичко това, в съчетание с целогодишно слънчевото време и приятелската международна общност, превръща Марбея в притегателно място дестинации за студенти от цял свят.

Les Roches Marbella разполага с модерен, високотехнологичен и просторен кампус, в който се обучават студенти от над 80 различни националности.

Идеална предпоставка за развитието на добри социални и културни умения!

Академичните съоръжения включват класни стаи и лаборатории, оборудвани с най-новите технологии на Apple и Mac Lab. Голямата учебна аудитория на кампуса е с капацитет от 158 места и предлага възможност за жива връзка с кампуса на Les Roches в Швейцария. Студентите в колежа имат достъп до библиотека, съдържаща над 6 000 еземпляра, докато електронния ѝ вариант разполага с над 13 000 книги и научни публикации.

За пълноценното обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, колежът е осигурил 4 професионални кухни. На място ще намерите още демонстрационен бар, фронт офис и стая от хотелски тип.

Настаняването на студентите в Les Roches Марбея се осъществява в сграда, намираща се непосредствено до кампуса.

Тя разполага с единични, двойни и тройни стаи, всяка от които със самостоятелен санитарен възел, учебен кът, климатик и сейф. Интернет връзката е осигурена във всички зони на кампуса. Абсолютно безплатно е използването и на общото перално помещение. При възникнали въпроси или проблеми, настанените в резиденцията могат да се обръщат към екип, назначен да следи за реда и сигурността на мястото.

Добрата храна е нещо, на което се обръща особено внимание в Les Roches Марбея. Общо 4 са ресторантите в кампуса. В тях студентите могат да избират между хранене на шведска маса или “a la carte” обслужване.

Времето за отдих и развлечения на студентите по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, може да бъде добре разпределено между красивите пясъчни плажове, практикуването на водни спортове или първокласно изживяване в някой от местните ресторанти. В допълнение, достъпът до Manolo Santana Racquets Club, разполагащ с тенис кортове, фитнеси и басейн, е напълно безплатен за всички студенти. Членството в клуба дава възможност и за участие в колективни занимания като пилатес и йога.

Микроклиматът на района позволява провеждането на събития на открито почти целогодишно. Това е страхотно, защото Коста дел Сол е дом на събития от световна класа, сред които спортни първенства, концерти и традиционни андалуски панаири. Истинска фиеста и средиземноморски чар за ценители!

Хареса ли ви идеята да сте студент в Les Roches Марбея? Ако отговорът е „да“, то тогава Sueña sin miedо! 🙂 (пр. Мечтайте без страх!)

Научете повече възможностите за обучение по хотелиерство и туризъм в Испания на предстоящия онлайн семинар 7 април! Участието е безплатно, след предварителна регистрация.