Начало » Стипендии » Domus Academy: Конкурс за стипендии и уебинари през юни

Domus Academy: Конкурс за стипендии и уебинари през юни

Domus Academy с до 50% стипендии за обучение в едногодишните магистърски програми

Domus Academy – една от най-иновативните дизайн академии, предлагаща висше образование в Италия в областта на модата, дизайна и визуалните комуникации, стартира конкурс за стипендии, покриващи до 50% от таксата за обучение в еднoгодишни магистърски програми на английски език.

Конкурсът е подходящ за кандидати в последна година на своето обучение в бакалавърска програма, както и за тези с вече завършено висше образование в сходна специалност или професионален опит в направлението.

Краен срок за участие в конкурса за стипендии на Domus Academy – 30 юли.

магистърски-програми-английски-език

Едногодишните магистърски програми на английски език в Domus Academy, за които можете да кандидатствате са в областта на:

  • Design: Interior & Living Design; Product Design; Urban Vision & Architectural Design
  • Fashion: Fashion Design; Fashion Management; Fashion Styling and Visual Merchandising
  • Experience: Interaction Design; Service Design; Visual Brand Design
  • Business: Business Design; Luxury Brand Management

Всички курсове са със старт на обучение края на октомври 2020 г.

Уебинари на Domus Academy през юни

Серия от уебинари предстоят в академията, смятана за инкубатор на млади таланти от цял свят. Онлайн семинарите са част от поредицата „Supernovas: Истории на успеха“, в рамките на които Domus Academy дава сцена на хора от бизнеса да разкажат своите вдъхновяващи истории. Ако се интересувате от образование в Италия и разпознахте своята специалност сред изброените по-горе, регистрирайте се за предстоящите уебинари:

  • 12 юни, 15:00 българско време: “Supernovas: Истории на успеха” с Енрико Манарези – PR и директор на отдела Връзки с общественоста в Достъп ТУК
  • 15 юни, 14:30 българско време: SUPERNOVAS с Мауро Порчини, главен дизайнер на PepsiCo. Регистрация ТУК.
  • 18 юни: Виртуален ден на отоврените врати. Регистрация ТУК. 

Образование в Италия

Съобразявайки се с международната ситуация, Domus Academy ще проведе първият семестър от учебната година под формата на комбинирано обучение – всички теоретични класове ще се провеждат онлайн, а за практическите предмети и проекти  ще е необходимо присъствие на място в академията. Занятията на място в кампуса ще се провеждат при строга организация и спазване на всички мерки за безопасност. Студентите, които са възпрепятствани да пътуват до Италия, имат възможност да стартират първия семестър изцяло онлайн.

Ако имате допълнителни въпроси относно висше образование в Италия, Domus Academy, конкурсът за стипендии и условията за кандидатстване, можете да ги изпращате на info@skylines-bg.com.

Не отлагайте бъдещето си! Свържете се с нас!