Изберете страница

Exam-Training.Online е онлайн платформа, изцяло посветена на допълнителната подготовка  за успешно явяване на тестове за придобиване на официално признати езикови сертификати.

Нуждаете се от оценка на езиковите си умения? Планирате кандидатстване в чуждестранен университет? Желаете да развиете своята кариера? Нашите над 2500 упражнения строго следват структурата, темите и нивото на трудност на официалните тестове за езикови сертификати. Имате възможност да тренирате както в режим „упражнение“, така и в режим „изпит“.

Според нашата статистиката след 30-дневни упражнения през платформата, потребителите повишават убедително своите резултати.

Заявете безплатен тест и опитайте! Използвайте промо код SKYLINES последната стъпка от поръчката ви за да получите 10% отстъпка от цената на всеки избран от вас пакет.

Защо Exam-Training.Online ?

Онлайн тестове за самоподготовка за езиков сертификат

Фокус върху изпита – това е първата платформа за електронно обучение, която е 100% посветена на онлайн подгот

овката за тестове за владеене на език. Получете сертификат чрез фина настройка на езиковите си умения и сериозна подготовка за изпита.

Фокус върху успеха – детайлно обучение в реални условия на изпита, което ще ви помогне да напредвате и да усвоявате важни стратегии, чрез които да успеете. На разположение са повече от 30 000 въпроса, заедно с корекции, които са проектирани и актуализирани от професионалисти почти всеки ден.

Фокус върху вас (потребителят) – отзивчив интерфейс, който е добре проектиран, удобен и адаптиран към нивото на всеки потребител, помагащ на всеки един да успее и осигуряващ забавно преживяване за нашите потребители.

Каква е тайната на Exam-Training.Online ?

Съдържанието – предоставяне на изчерпателна база от данни за практически упражнения включваща – 266 практически теста, 590 часа обучение, 30 000 въпроса и множество обогатителни учебни упражнения и съдържание, позволяващи на потребителя да практикува всички аспекти на езика (граматика, лексика и т.н.).

Реални условия на изпита – предлагане на упражнения под различни форми за подпомагане напредъка и подготовката за езикови изпити – един Тренировъчен режим за практикуване и един Изпитен режим, за да се тествате при реални условия на изпита.

Експертите – повече от 20 учители, избрани въз основа на академичните им качества, преподавателски опит и дигитални умения, работиха върху изработването и усъвършенстването на нашето съдържание, създавайки ефективен начин за упражнение.

Всички нива – оценката и автоматичните корекции Ви позволяват да имате точна представа за Вашето ниво. Съдържанието е създадено, за да направи платформата exam-training.online инструментът, който ви е необходим, за да оптимизирате резултата си, а начинаещите да напреднат в своето обучение.

 

Нашият най-голям успех е вашият успех!