Начало » Събития » Проектирай бъдещето си! – онлайн събития на IED

Проектирай бъдещето си! – онлайн събития на IED

Информационни и творчески семинари за кандидат-студенти в IED

Поредица от онлайн събития в IED предстоят за студентите, които се интересуват от обучение на английски и италиански език в Италия! Дигиталните активности ще дадат възможност на всички, които се интересуват от бакалавърски и магистърски програми в чужбина, да се докоснат до творческия свят на една от най-реномираните и известни академии за мода и дизайн в Европа Istituto Europeo di Design (IED).

Онлайн събитията на IED включват:

Презентации за студенти, които се интересуват от бакалавърски програми

В рамките на събитието студентите ще имат възможност да се запознаят с разнообразието от бакалавърски програми, които академията предлага, както да и разговарят с преподаватели и координатори от избраната от тях програма. Онлайн презентациите за бакалавърски програми са с продължителност 21 май – 16 юни. Календар на презентациите и възможност за регистрация ТУК

Презентации за студенти, които се интересуват от магистърски програми 

По време на общо 27-те онлайн събития в IED, студентите, които се интересуват от магистърски програми в областта на модата и дизайна, ще научат повече за близките връзки на академията с креативната индустрия и ще се запознаят с възможностите за професионално развитие след завършване на обучението. Календар на събитията и възможност за регистрация ТУК

Онлайн творчески дни

Черешката на тортата в поредицата от онлайн събития в IED са креативните уъркшопи, предназначени за ученици в 11 и 12 клас. Семинарите имат за цел да запознаят студентите  с творческият подход на преподаване в академията. Участниците ще имат възможност освен да се включат в креативните активности, така и да разговарят с представители на различните програми за всички въпроси, които ги вълнуват. Творческите семинари стартират на 5 юни и ще продължат почти до края на същия месец. Календар на събитията и възможност за регистрация ТУК. 

Не пропускай възможността да вземеш участие в най-мащабната серия от онлайн семинари на IED досега!

Сега е по-лесно от всякога да направиш избор за своето бъдеще, дори без да напускаш комфорта на дома си. Всичко, което е необходимо да направиш е да се регистрираш за събитието, в което желаеш да се включиш, а след това – enjoy!

И не забравяй, че агенция за образование в чужбина Скай Лайнс е официален представител на IED в България и съдейства безплатно при кандидатстване в учебното заведение. Потърси ни на info@skylines-bg.com или на 02/9879958, с радост ще отговорим на всички твои въпроси!