Изберете страница

Онлайн курсове по мода и дизайн в NABA? Go for it!

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti e най-голямата частна академия в Италия, която предлага богата гама от креативни специалности в следните области: дизайн, мода, мутлимедийни изкуства, сценография, визуални изкуства и др.

В началото на март 2021 QS World University Ranking обяви учебното заведение за №1 академия за изкуство и дизайн в Италия! 

Списание Domus поставя академията в Италия в ТОП 100 на най-добрите училища за обучение по архитектура и дизайн, a Frame Publishers я нареждат сред първите 30 висши училища по мода и дизайн в света! 

Освен бакалавърски и магистърски програми на английски и италиански език, от лятото на 2020 г. висшето учебно заведение NABA вече предлага и вълуващи възможности за онлайн курсове по мода и дизайн през лятото! 

 

Онлайн курсове по мода и дизайн стартират на 30 август 2021 и приключват на 10 септември. Предлаагат се на ниво: 

  • Начинаещ – подходящ за студенти без никакъв опит или такива в първи курс от своето обучение
  • Средно напреднал – предназначен за студенти с частични познания в избраната от тях област или студенти, завършили поне една или две години от следването си
  • Напреднал – подходящ за студенти в последна година от своето обучение, готови да експериментират с придобитите вече знания и умения

Можете да избирате от следните 4 онлайн курса по мода и интериорен дизайн:

  • Interior Design II (Ниво „Средно напреднал“)
  • Interior Design for Hotels (Ниво „Напреднал“)
  • Fashion Image and Styling I ( Ниво „Начинаещ“)
  • Fashion Image and Styling II (Ниво „Средно напреднал)
  • Interactive Storytelling (Ниво „Средно напреднал“)

Летните програми в областта на дизайна са вдъхновени от принципа на обучение „Learning by doing“, в който теория и практика вървят ръка за ръка. Обучението е практически ориентирано, насочено към овладяване на най-новите похвати, техники и тенденции в дизайна.

Онлайн курсовете в областта Fashion & Styling  дават фундаменталните знания за модата и творческия процес, небходими за  навлизането в модната индустрия. Обучението се провежда от преподаватели, заети в креативната индустрия  и разглежда модата в контекста на социалния, културния и икономическия живот в Милано и Рим.

Консултации за образование в чужбина

Ако светът на изкуството, модата и дизайна ви изкушават, не се колебайте да се свържете с нас!  „Скай Лайнс“ е официален представител на Nuova Accademia di Belle Arti за България!  При интерес от ваша страна към онлайн курсове по мода и дизайн в NABA, не се колебайте да се свържете с нас на info@skylines-bg.com.

Нашите консултантски услуги са напълно безплатни!