Начало » Новини » Най-желаният университет в Холандия

Най-желаният университет в Холандия

По света има над 18 000 университета, но някои от тях изпъкват с нивото си в качественото висше образование и академичността на своите бакалавърски и магистърски програми. Те се гордеят със световно признатите си преподаватели, някои от които са нобелови лауреати или с призове на Spinoza, както и с добрите условия за живот и обучение, които предлагат. Такъв е и холандският университет Radboud Unversity.

Всяка година три водещи университетски класации, които определят ранкирането си по различни аспекти в областта на научните изследвания, образованието и репутацията на висшите учебни заведения, поставят Radboud Unversity в своите челни позиции.
  • The Europe Teaching Ranking определя за 2019 година, холандския университет на 24 място спрямо 258 световни университета.
  • Според класацията за 2019 година на Keuzegids Universiteiten, Radboud Unversity е най-добрият традиционен, многопрофилен университет в Холандия. Тринадесет от специалностите, които се предлагат в него, са обявени за най-добри в своята област.
  • Според проучване за 2018 година на Elsevier Beste Studies 2018, тринадесет бакалавърски програми и шест магистърски програми са получили приза за най-добри в своята област.

Поради големия интерес към образованието в Холандия и Radboud Unversity, негови представители ще гостуват в София, за да представят всички възможности, които се предлагат. Събитието ще се състои на 5.11.2019 от 18:30 часа в х-л „Маринела“. След предварителна регистрация, входът е свободен.

Всички младежи, които имат интерес към висшето образование в чужбина и по специално в Холандия, както и всички избрали да следват в престижен университет в тази страна, но все още имат много въпроси или не са сигурни в процесите на кандидатстване, могат да дойдат на презентацията на бакалавърските и магистърски програми на Radboud Unversity.

Българските кандидат-студенти вече могат да подготвят своите документи, защото сесиите за учебната 2020/2021 година са отворени за кандидатстване. Компетентните консултанти на агенция „Скай Лайнс“ са готови да помогнат на всички заинтересовани младежи, за един успешен прием в този или друг топ университет по света. Те ще запознаят бъдещите студенти с всички възможности напълно безплатно.

Radboud Unversity организира и уебинари. В тях се предоставя информация за програмите и начина на обучение в Холандия. Разясняват се изискванията за прием и за възможностите за жилища.

Университетът в Холандия предлага и дни на отворените врати на 1 и 2 ноември. В този период кандидат-студентите могат да придобият впечатления на живо за възможностите, които им предоставя Radboud Unversity. В този период младежите могат да разгледат кампуса, да се запознаят с Nijmegen – градът, в който се намира университета. Те могат да се срещнат и с настоящи студенти. Така ще разберат повече за учебните процеси и за всичко, което ги вълнува. За повече информация потърсете нашите консултанти на тел. (02) 987 9958; тел./факс: (02) 980 0231 или ни посетите в някои от офисите на агенция „Скай Лайнс“.