Изберете страница

Най-добър университет в Италия според QS World Universities Rankings 2020

„Скай Лайнс“ с радост споделя, че един от основните ни партньори за висше образование в ИталияPolitecnico di Milano, заема челна позиция като най-добър университет в Италия (QS 2020).

От началото на своето участие в QS World University Rankings през 2014 г., университетът се е изкачил с 93 позиции и няма нито едно връщане назад в класацията. Днес той е на 137 място в света.

Politecnico di Milano е държавен университет с традиции в обучението от 1863 година. Изследователската дейност играе централна роля в мисията на университета да осигури най-добрите стандарти в образованието.

Освен с отличната академична репутация, Politecnico di Milano привлича българските кандидати с достъпни такси за обучение, възможности за настаняване в общежития и стипендии.

Politecnico di Milano предлага иновативни програми на всички академични нива (бакалавърски, магистърски програми и  докторантури) с възможност за обучение на английски или италиански език.

Почти цялото следдипломно обучение се преподава на английски език, като по този начин броят на международните студенти нараства.

Едни от най-желаните магистърски програми на английски език са: Architecture, Interior Design, Computer Science and Engineering. Сред бакалавърските програми на английски език са: Architectural Design и Civil Engineering.

„Скай Лайнс“ съдейства напълно безплатно по време на целия кандидатстудентски процес с информация  за различните програми; с финансовите документи, необходими при калкулиране на таксата за обучение; при запазване на общежитие и по време на първите стъпки в живoта и обучението в Италия.

Напомняме, че приемът в бакалавърска програма в Politecnico di Milano се осъществява чрез изпит, за който „Скай Лайнс „може да даде насоки за подготовка.

Във връзка с постоянно променящата се обстановка, Министерство на образованието в Италия готви промени в изпитната процедура за 2020 г.  – всеки университет ще има свой приемен изпит за бакалавърска програма по архитектурен дизайн.

За началото на новата академична година 2020/2021 университетът е готов да приложи т.нар Blended mode на обучение – присъствена форма + онлайн, за тези, които нямат възможност да пътуват поради ограничения и рестрикции.

За повече информация, можете да се свържете с нас на имейл адрес: info@skylines-bg.com.